Fuar

SAHA EXPO 9 Kasım’da başlıyor

Türkiye’de savunma ve havacılık konusunda imalat, tasarım yapan şirketleri bir araya getiren SAHA İstanbul, 9 Kasım’da sanal fuarını açıyor. Bu yıl koronavirüs salgını nedeniyle web üzerinden gerçekleştirilecek fuar, 9 Nisan 2021 tarihine kadar gezilebilir.

SAHA İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Bayraktar, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada fuarın ilk haftası karşılıklı video konferanslara açık olacak şekilde, 300’ün üzerinde katılımcı ile online olarak yapılacağını belirtti.

Bayraktar, “SAHA EXPO sanal fuarı, Türkiye’den ve dünyanın farklı ülkelerinden binlerce sektör profesyonelinin buluştuğu bir fuar olacak.” ifadesini kullandı.

Sanal fuarda, Akıncı Taarruzi İnsansız Hava Aracı (TİHA), ATAK helikopteri, TB2 ve füze sistemleri başta olmak üzere savunma sanayinde yüzlerce firmanın ürünlerini ve geliştirilen sistemleri incelemenin ve detaylı bilgi almanın mümkün olacağını belirten Bayraktar, şunları kaydetti:

“Yerli ve milli imkanlarla Türk mühendisleri tarafından geliştirilen sanal fuar uygulaması, firmaların tüm ürünlerinin ve vizyonunun interaktif bir deneyimle sergilenmesine olanak tanıyor. Uygulama, hem fuar ziyaretçilerine hem de fuara katılacak firmalara birçok farklı avantaj da sunacak.

300’ün üzerinde savunma havacılık ve uzay sanayi firmasının katılacağı sanal fuarda ayrıca Kuzey ve Güney Amerika, Avrupa, Orta Doğu, Kuzey ve Kıta Afrikası, Rusya, Ukrayna, Pakistan, Hindistan, Malezya, Endonezya, Bangladeş ve daha birçok ülkeden firma ve devlet temsilcisi B2B/B2G görüşmelerde yer alacak. Katılımcılar, yurt içinden ve dışından alım heyetleri ile yapacakları video konferanslarla en yeni ürün, sistem ve tasarımlarını tanıtabilecek, uluslararası iş birlikleri kurabilecek. Sanal fuar, 5 ay boyunca ziyarete ve firmalarla delegasyonlar arasında B2B/B2G randevulu görüşmelere açık kalmaya devam edecek”

UYGULAMA İNDİRİLMEDEN ERİŞİLEBİLECEK

Verilen bilgiye göre, fuara herhangi bir uygulama indirmeden PC web tarayıcısı, mobil tarayıcı ya da SAHA EXPO mobil uygulaması üzerinden erişilebilecek. Giriş yetkisi verilen kişiler, dünyanın herhangi bir yerinden sisteme giriş yapabilecek.

Dünyadan ve Türkiye’den sektör profesyonelleri 7/24 açık olacak sanal fuarda gezerken, sanal gerçeklik teknolojileri ile firmaların 3D modellerini detaylı olarak inceleyebilecek, firmaların ve ürünlerin video tanıtımlarını izleyebilecek, firmadan ilgililerle canlı video konferans yapabilecek.

Ziyaretçiler, ayrıca katılımcı firmaların broşürlerini indirebilecek, kartvizit değişimi yapabilecek ve ürün ile firma tanıtım videolarını izleyebilecek. Stratejik bir alanda gerçekleştirilen fuara ilişkin tüm veriler ve içerik, güvenli şekilde Türkiye’deki altyapılar üzerinde tutulacak.

GELECEK YIL FUAR PLANLANDIĞI TARİHTE

SAHA EXPO Savunma, Havacılık ve Uzay Sanayi Fuarı planlandığı gibi 10-13 Kasım 2021’deYeşilköy İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu