Türk Savunma SanayiYerli Savunma Sistemleri

Samsun Yurt Savunma 25 yılda dünyanın 6’ncı büyük hafif silah imalatçısı oldu

Kuruluşunun 25’inci yılını kutlayan Samsun Yurt Savunma Yönetim Kurulu Başkanı H. Zafer Aral özel bir mesaj yayınladı. Aral, 1998’de kurulduktan bu yana hızla büyüdüklerine dikkat çekerek bugün üretiminin yüzde 95’ini dört kıtada 70 ülkeye ihraç eden, dünyanın 6’ncı hafif silah üreticisi olduklarını açıkladı.

Samsun Yurt Savunma (SYS) Yönetim Kurulu Başkanı H. Zafer Aral, mesajında dünyaca ünlü markaları CANiK ile büyük başarılara imza attıklarına dikkat çekerek, “Hedeflere ulaşmada tesislerimizi Yüksek Teknoloji Merkezleri formunda hazırladık. CANiK ailesi olarak, başkalarının hayal bile edemediği başarılara birlikte ulaştık. Sadece CANiK markası altında değil, sahip olduğumuz CANiK Academy, AEI Systems, UNIROBOTICS, UNIDEF ve MECANiK gibi SYS bünyesindeki tüm iştirakler ve markalarımızla birlikte, bu heyecanı yaşamaya devam edeceğiz.” dedi.

Kutlama mesajı

“CANiK ailesi olarak, 25 yıl süren bir yolculuğun gururunu ve sevincini coşkuyla kutlamanın zamanı geldi. 18 Eylül 1998’de, 69 senelik sanayici bir aile olarak savunma sanayisine ilk adımımızı attığımız günden bugüne, global savunmanın zirvesine çıkma hedefimize sadık kaldık. Bu hedefe ulaşma yolunda, stratejik planlarımızı kararlılıkla uygulayarak bugünlere geldik.

Elde ettiğimiz tarihi başarılarda şirketimizin sahip olduğu ilkeler bize rehberlik etti. Sürdürdüğümüz bu destansı yolculuk boyunca, dürüstlük, adalet, şeffaflık ve çözüm odaklılık gibi temel ilkelerimizden hiçbir zaman sapmadık. Bu ilkeler, CANiK’in temel taşlarıdır ve bize yolumuzda rehberlik eden değerlerdir. Vizyonumuz, ateşli silahlar ve savunma alanında inovasyonun, kalitenin ve zeka dolu çözümlerin en üst düzeyde temsilcisi olarak, küresel sahnede global marka olmaktır.

Misyonumuz ise ateşli silahlar ve savunma alanında geleceğin ürünlerini, hizmetlerini ve çözümlerini tasarlayan, geliştiren, üreten ve yetenekli insan kaynağına yatırım yapan bir marka olarak yüksek verimliliğe sahip akıllı süreçleri hayata geçirmektir.”

 

“Hayallerimizi Hayata Geçirdik”

Son 25 yıl boyunca, sadece Türkiye için değil tüm dost ve müttefik ülkeler için bir çözüm ortağı olduklarını belirten Aral, sözlerini şöyle sonlandırdı: “Hayallerimizi gözümüzde canlandırdık, planlarımızı yaptık ve bunları hayata geçirdik. Bu yolda karşımıza çıkan zorlukları, vefakar ve kararlı çalışanlarımız ve iş ortaklarımızla beraber aştık. Hedeflere ulaşmada tesislerimizi Yüksek Teknoloji Merkezleri formunda hazırladık. CANiK ailesi olarak, başkalarının hayal bile edemediği başarılara birlikte ulaştık. Ve bundan sonra da birlikte çalışarak yeni zaferlere imza atacağımıza olan inancımız tamdır.”

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu