Haberler

THY uçağa binişleri durdurdu, havadaki uçaklar İstanbul Havalimanı’na çağrıldı

İstanbul’da etkisi sürdüren fırtına hava ulaşımını olumsuz etkilemeye devam ederken, operasyonda ciddi aksamalar yaşanıyor.

THY’nin İstanbul varışlı iç hat seferlerinde boarding işlemleri durdurulurken, havada olan uçaklar İstanbul’a inemedikleri için alternatif havalimanlarına yönlendiriliyor.

İstanbul’a inemeyen uçaklar ise Karadeniz üzerine uzun süreli beklemelere geçiyor.

Konuya ilişkin THY Basın Müşaviri Yahya Üstün tarafından yapılan açıklamada ise, “İstanbul’da yaşanan şiddetli rüzgar operasyonlarımızı olumsuz etkilemeye devam ediyor. Misafirlerimizin güvenli ve konforlu seyahati için tüm ekiplerimiz var gücüyle çalışıyor. Seyahatinizin durumunu çağrı merkezimiz ya da web sitemiz aracılığıyla öğrenebilirsiniz” denildi.

THY Genel Müdürü Bilal Ekşi’de fırtına nedeniyle uçuşlarda gecikmelerin meydana geldiğini açıklarken, “İstanbul’daki şiddetli fırtına sebebi ile uçak iniş ve kalkışlarında maalesef gecikmeler olmaktadır. Bu sebeple İstanbul varışlı seferlerimizde de kalkış meydanlarımızda gecikmeler olabilmektedir. Anlayışınız için teşekkür ederiz” ifadesini kullandı.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu