Haberler

İstanbul Havalimanı’nda çifte kutlama

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve İstanbul Havalimanı’nın açılışının ikinci yıl dönümü etkinlikleri kapsamında İstanbul Havalimanı’nda bayram kutlamaları renkli görüntülere sahne oldu. Bando ekibinin çaldığı maşlara eşlik eden Azerbaycanlı yolcu İlhame Çınar göz yaşlarına hakim olamadı.

Cumhuriyetin kuruluşunun 97’inci yılı ve İstanbul Havalimanı’nın hizmete girişinin ikinci yıl dönümü münasebetiyle İstanbul Havalimanı’nda bir etkinlik düzenlendi. Cumhuriyet bayramı vesilesiyle terminal Türk bayrakları ve Atatürk portreleriyle donatıldı. İstanbul Havalimanı İşletmecisi İGA’ya bando ekibi tarafından terminal içerisinde marşlar çalındı. Yolculara, havalimanı personeli tarafından Türk bayrağı hediye edildi.

İstanbul Havalimanı’nda düzenlenen kutlamalara ellinde Türk bayrağı ile eşlik eden Azerbaycanlı yolcu İlhame Çınar gözyaşlarına hakim olamadı. Kendisine hediye edilen Türk bayrağını öpen Azerbaycanlı yolcu “Kardeş ülke Azerbaycan’danım. Karabağ’danım. Ne mutlu Türküm diyene. Ne mutluyum Türk ’e . Bu bayrağı Kuran-ı Kerim gibi mukaddes bilirim. Çünkü kaç binler bu bayrak için şehit oldu. Kaç binlerce çocuk babasız kaldı. Kaç binlerce hanımlar eşsiz kalmış. Kaç binlerce anne evlatsız kalmış. Bu bayrak başımız üstü olmalıdır. Rabbim dünyadaki tüm Türkleri korusun. Rabbim her zaman Türklerle olsun.Türklere zafer yakışır “dedi

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu