Haberler

İlker Aycı ve eşini taşıyan kargo uçağı Atatürk Havalimanına indi

Kazakistan’daki iç karışıklık nedeniyle eşi ile birlikte yaptığı özel ziyarette Almatı’da mahsur kalan THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı ve eşi, Türkiye’ye döndü. THY Kargo’ya ait Airbus A330F tipi uçak saat 21.20’de İstanbul Atatürk Havalimanı’na teker koydu.

İlker Aycı’ya bir gün boyunca Kazakistan’da cep telefonu ve internetin kesilmesi nedeniyle ulaşılamamıştı. Özel bir ziyaret için Kazakistan’da bulunan Aycı’ya bugün ulaşıldı. Kargo uçağına binmesi için özel bir izin alındı.

THY’nin teknik iniş için Almatı’ya inen kargo uçağına İlker Aycı ve eşi Tuğçe Saatman Aycı bindi. TC-JDR tescilli A330F tipi kargo uçağı, TK6223 sefer sayısı ile yerel saatle 13.20’de Almatı Havalimanı’ndan kalktı. Uçak Atatürk Havalimanı’na saat 21.20’de indi.

THY ve ACT uçuş ekipleri Almatı’da

Halen Türk Hava Yolları ve ACT Havayolları’nda görev yapan 24 kişilik uçuş ekibi ise yatı görevinden dönemiyor. Almatı’da otelde bekleyen ekip, muhtemel özel bir uçuş ile geri dönecek. THY bugün yaptığı açıklama ile Kazakistan seferlerini 9 Ocak’a kadar geçici olarak durdurmuştu.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu