Havayolları

THY Zonguldak seferlerini erteledi

Türk Hava Yolları, 1 Nisan 2021 tarihinden itibaren uçuş noktaları arasında Zonguldak’ı da ekleyecekti. İstanbul-Zonguldak seferleri başlayacaktı. Ancak bu uçuşlar alınan karar ile 2 Mayıs 2021 tarihine ertelendi.

Zonguldak merkezli İmza Gazetesi’nin haberine göre, 1 Nisan-1 Mayıs tarihleri arasındaki biletlerin iptal olduğuna dikkat çekilerek uçuşların 2 Mayıs 2021’de başlayıp başlamayacağı da soru işareti dendi.

Gazetenin haberine göre, yıllardır Zonguldak’a uçmamak için türlü bahaneler uyduran, son olarak 4 Mart 2019 tarihinde Zonguldak’a gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla 12 Mayıs 2019 tarihinde uçmaya başlayan THY, 2021 yılına da terminal binasını ve Covid-19’u bahane ederek başladı. 2020 yılını da Covid-19’u bahane ederek erken kapatan THY, en yakınımızdaki Kastamonu Havalimanı’na haftada iki gün de olsa uçmaya devam ediyor.

CORENDON ZONGULDAK SEFERLERİNİ ARTIRIYOR

Antalya merkezli havayolu şirketi Corendon, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Zonguldak’ı uçuş planına aldı. Corendon, Zonguldak’tan Köln, Münster ve Düsseldorf’a uçuş gerçekleştirecek. Havayolunun Zonguldak operasyonu, geçen yıla göre daha yoğun yapılacak.

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu