HaberlerHavayolları

Emirates Sabre ile yeni sisteme geçiyor

Emirates Havayolları ile global seyahat sektörüne güç katan, önde gelen yazılım ve teknoloji firması Sabre Corporation, uzun süreli ve dünya çapında geçerli olan yeni bir dağıtım sözleşmesine imza attı.

Yeni sözleşme uyarınca, Sabre bağlantılı seyahat acenteleri, Sabre’ın global dağıtım sistemi (GDS) üzerinden, artık  Emirates içeriklerine erişim sağlayabiliyorlar. Bunun yanı sıra Emirates, Sabre GDS üzerinden NDC (Yeni Dağıtım Yetkinliği) tekliflerini oluşturarak dağıtımını yapacak.

“Sabre ile bu dağıtım anlaşmasını imzalamış olmaktan dolayı çok mutluyuz” diyen Emirates CCO’su (Ticari İşler Direktörü) Adnan Kazım sözlerine şöyle devam etti: “Yeni sözleşme, acentelerimizin ihtiyaçlarını karşılamamızda bize destek olacak. Acentelerimiz, esneklik ve daha fazla seçenek ile, verimli iş birliği içinde   gelirlerimize ve büyümemize ivme kazandıracaklar.”

Daha basit satın alma sistemi

Sabre Travel Solutions (Seyahat Çözümleri) CCO’su Roshan Mendis ise gelişmeyi şu sözlerle yorumladı: “Emirates ile uzun süredir devam eden iş ortaklığımızı yenilemekten çok mutluyuz. Sözleşme, seyahat değer zinciri boyunca var olan tüm unsurların faydalanabileceği sürdürülebilir bir dağıtım modeli sunma konusundaki kararlılığımızı ortaya koyuyor. Her iki taraf arasında yapılan özenli ve titiz görüşmelerin bir meyvesi olan yeni sözleşmemiz sayesinde hem Emirates hem de yolcular büyük fayda görürken, sektörün kendine gelmesi açısından hayati öneme sahip bir konu olarak, satın alma sürecindeki karmaşık yapı da bertaraf edilmiş olacaktır.”

Yeni sözleşmenin yanı sıra Sabre, ağ planlaması, gelir optimizasyonu ve pazar istihbaratı gibi alanlarda sektöre öncülük eden bir dizi çözümü vasıtasıyla ileri düzeyde satış, veri ve analitik yetkinlik konularında da Emirates ile iş birliği yapmaya devam edecek.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu