Havayolları

Corendon Hannover’den uçacak

Avrupa Charter pazarında önemli bir yere sahip Corendon Havayolları, bu yaz Almanya’nın üçüncü büyük havalimanına sahip Hannover merkezli seferlerini tanıtmak üzere bir organizasyon düzenledi. Turizm acenteleri ile bir araya gelen Corendon Havayolları Yönetim Kurulu Başkanı Yıldıray Karaer ve şirket yöneticileri, 27 Haziran’dan itibaren uçacakları hatlar hakkında bilgi verdi. Havayolu bu yaz iki uçağını Hannover üzerinden farklı noktalara uçuracak.

Haziran itibarıyla Hannover’e iki uçak base edeceklerini önemle belirten Corendon Airlines Almanya Temsilcisi Thomas Braun, şunları söyledi: “2014 yılında girdiğimiz Almanya pazarındaki yüksek rekabet durumuna rağmen her geçen gün yükselişimizi sürdürüyoruz. Koltuk kapasitesi ve destinasyon çeşitliliğimizi artırarak Almanya pazarına yatırım yapmaya devam ediyoruz. Hannover de bizim için çok önemli bir uçuş noktası… Hinterlandının çok elverişli olması, Hannover dışında çevre şehirlerden de çok fazla yolcu trafiği çekiyor. Aynı zamanda havalimanının 24 saat açık olması ise bizim stratejik planlarımız ve operasyon takvimimizle örtüşüyor. Bu avantajlar ile birlikte bu meydandan maksimum verimle operasyon gerçekleştireceğimizi düşünüyoruz. Öyle ki arz ettiğimiz koltuk sayısı bazında Almanya genelinde 3. büyük pazarımız. 

460 BİN KOLTUK

Nisan-Ekim ayları arasında haftada 54 uçuş yapacağımız Hannover için 2020 Yaz sezonunda  460 bin koltuk planlıyoruz. Uçuş planlamamızda hem turistik destinasyonlar hem de Anadolu hatları yoğun olarak yer alıyor. Örneğin Corendon Airlines olarak Diyarbakır’a ilk kez Hannover’den uçacağız. Kış sezonunda da 2 uçağımız burada base olmaya ve operasyonlarını sürdürmeye devam edecek.”

Corendon Airlines’ın Hannover’den gerçekleştireceği direkt uçuşların biletleri, seyahat acenteleri ve tur operatörlerinin yanı sıra www.corendonairlines.com üzerinden satışa sunuluyor. Corendon Airlines’ın 2020 Yaz sezonunda Hannover’den gerçekleştireceği uçuşlar şu şekilde sıralanıyor: 

Heraklion: Salı, Çarşamba, Cuma, Cumartesi, Pazar

Kos: Salı, Perşembe, Pazar

Rhodos: Salı, Cumartesi, Pazar

Fuerteventura: Çarşamba, Pazar

Gran Canaria Las Palmas: Çarşamba, Cumartesi

Palma de Mallorca: Her gün

Tenerife: Pazartesi

Lanzarote: Cumartesi

Ibiza: Pazartesi, Cuma

Olbia: Çarşamba, Pazar

Lamezia Terme: Salı, Cumartesi

Catania: Pazartesi, Cuma

Hurghada: Pazartesi, Perşembe, Cumartesi

Sharm El-Sheikh: Cuma

Antalya: Her gün

İzmir: Çarşamba, Cumartesi

Alanya-Gazipaşa: Perşembe

Bodrum: Cumartesi, Pazar

Gaziantep: Salı

Diyarbakır: Pazar

Kayseri: Cumartesi, Pazar

Adana: Cuma

Ankara: Çarşamba

Tolga Özbek

25 yıllık profesyonel havacılık gazetecisi... Ticari Pilot ve Çok Motor Lisansına sahip.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu