Havayolları

Anadolu Efes Corendon ile uçacak

Anadolu Efes Spor Kulübü ile anlaşma imzalayan Corendon Havayolları, Türk basketboluna önemli bir destekte bulunacak. Bir uçağını Anadolu Efes renklerine boyayacak Corendon, takımın seyahatlerinin sponsoru oldu. 

Corendon Airlines, basketbolseverleri mutlu edecek pek çok etkinliğe ve kampanyaya da imza atacak. Corendon Airlines ayrıca Anadolu Efes’in forma ve şortlarında da logosuyla birlikte yer alacak.

“Anadolu Efes Spor Kulübü ile başarıya birlikte yürüyeceğiz”

Corendon Airlines Yönetim Kurulu Başkanı Yıldıray Karaer ise Anadolu Efes Spor Kulübü ile hayata geçirilen iş birliği hakkında şu açıklamaları yaptı:

“Ülkemizin adını dünyanın pek çok noktasında duyuran bir marka olarak kurulduğu günden bu yana ülkemize büyük gururlar yaşatan Anadolu Efes Spor Kulübü ile iş birliği yaptığımız için büyük mutluluk duyuyoruz. Bu anlaşmanın hayata geçmesinde emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz.

Corendon Airlines olarak kendilerine vereceğimiz destekle Anadolu Efes Spor Kulübü’ne güç katacağımıza, kendilerinin başarı yürüyüşüne destek olacağımıza inanıyoruz. Tüm Anadolu Efes Spor Kulübü ailesine 2020 – 2021 sezonu için büyük başarılar diliyoruz.”

Corendon Havayolları Yönetim Kurul Başkanı Yıldıray Karaer

“Corendon Airlines gibi çok saygın bir marka ile iş birliği yapmak bizi çok mutlu ediyor”

2020 – 2021 sezonu öncesinde Corendon Airlines ile yapılan partnerlik anlaşmasının Türk basketbolu için çok değerli bir gelişme olduğunu belirten Anadolu Efes Spor Kulübü Genel Direktörü Alper Yılmaz ise düşüncelerini şu şekilde ifade etti:

“Covid-19 salgını döneminde spor ekosisteminde yaşanan ekonomik dalgalanmalara rağmen Corendon Airlines ile gerçekleştirdiğimiz partnerlik anlaşmasının sadece kulübümüz için değil Türk basketbolu için çok büyük önem taşıdığını ve çok değerli olduğunu düşünüyoruz.

Corendon Airlines gibi çok saygın bir marka ile iş birliği yapmak kuşkusuz bizi çok mutlu ediyor. Bu sebeple biz de bu anlaşmada emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz. Corendon Airlines ile birlikte 2020 – 2021 sezonu boyunca taraftarlarımızı mutlu edecek pek çok etkinliğe de imza atacağız.”

Corendon Airlines, geçmişten bugüne, yurtiçi ve yurtdışında Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımı, Beşiktaş TRC İnşaat Kadın Basketbol Takımı, Alman FC. Nurnberg Futbol Takımı, Aytemiz Alanyaspor Futbol Takımı, Antalyaspor Futbol Takımı, Altınordu Futbol Kulübü, Bike Aid Bisiklet Takımı, Muratpaşa Belediyespor Kadın Hentbol Takımı, Türk Korfbol Takımı, Akdeniz Üniversitesi Kadın Hentbol Takımı, ITU Honeybees Quidditch Takımı, ITU Ultimate Frizbi Takımı, Corendon-Circus Bisiklet Takımı, Hollanda Kadın Milli Voleybol Takımı, Hollanda Milli Buz Hokeyi Takımı, Haarlem Corendon Kinheim Beyzbol Takımı ve profesyonel yol bisikleti yarışı Tour of Antalya’ya sponsorluk desteği vermişti.

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu