Havayolları

Amerikan Havayolları tam kapasite uçmaya mayısta başlayacak

Geçtiğimiz hafta yüzde 80 kapasiteye kadar çıkan Amerikan Havayolları, tam kapasiteye mayıs ayında ulaşmayı hedefliyor.

Son dönemde yolcu sayılarının hızla arttığı ve özellikle iş trafiğindeki yükselişe dikkat çeken şirketin Bilgiden sorumlu Başkan Yardımcısı Maya Leibman, çalışanlara önümüzdeki günlere hazır olmalarını belirten bir mektup yolladı.

Leibman, rezervasyonlarda artırış yüzde 150 ve yüzde 400 arasında olduğunu belirterek “2019 rakamlarını yakalamanın sevincini sizlerle paylaşıyorum. Geçen hafta yüzde 80 kapasiteye ulaştık. Mayıs ayı itibari ile yerde uçak kalmayacak. Tam kapasite uçacağız” dedi.

İNSANLAR UÇMAK İSTİYOR

Mektupta talebe dikkat çeken Leibman, “Bunlar, bir yıldır görmediğimiz istatistikler. Arkadaşlarımdan ve ailemden duyduğum tek şey bu yaz için seyahat planları ki muhtemelen sen de öylesin. Bir yere gitmek için için inanılmaz bir bastırılmış talep varmış gibi geliyor!

Elbette, verimlilik bizim olmasını istediğimiz yerde değil. Daha gidecek çok yolumuz var artık uçaklar hangardan çıktığına dair hiç bir şüphemiz yok. Bahar kesinlikle ortaya çıktı – bunu pencerenizin dışındaki kuşlarda ve pistte hızlanan uçak motorlarında duyabilirsiniz. “

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu