Havalimanları

Pegasus’tan İGA’ya teşekkür mektubu

İstanbul’u etkisi altına alan yoğun yağış nedeniyle 16 Haziran’da hava trafiği meteorolojik şartlardan etkilenmişti. Ana merkezi Sabiha Gökçen Havalimanı olan Pegasus, bu saatlerde 23 uçağını İstanbul Havalimanı’na göndermişti. Hava durumunu düzelmesi ile yolcular daha sonra Sabiha Gökçen Havalimanı’na geçmişti.

Pegasus Havayolları, 16 Haziran’da 23 uçağın İstanbul Havalimanı’na ‘divert’ etmesi yani yönlendirilmesinin ardından işletmeci İGA’ya bir teşekkür mektubu yazdı. Pegasus Genel Müdürü Mehmet Tevfik  Nane ile Yer İşletme Direktörü Boğaç Uğurluteğin imzalı mektupta iş birliğinin önemine dikkat çekerek  “Herkese örnek olacak bu güzel dayanışmanın devamını dileriz” dendi.

İŞTE O MEKTUP

“İGA’da yaşanan yoğunluk sebebiyle sorumluluk alanı olmamasına rağmen İGA İstanbul Havalimanı yönetimi desteğini her alanda hissettirmiş ve operasyonun aksaklık yaşamadan atlatılması için elinden geleni yapmıştır. Bu vesileyle İGA İstanbul Havalimanı’nda desteğini ve ilgisini esirgemeyen başta AOCC Direktörü Sayın Fatih Mere ve tüm personeline, kurumlararası birlik ve beraberliğin en güzel örneğini yaşatmaları vesilesiyle teşekkür ederiz. Herkese örnek olacak bu güzel dayanışmanın devamını dileriz” 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu