HaberlerHavayolları

Corendon’dan sponsor oluğu 1. FC Nürnberg’e özel boyama

Corendon Airlines, Almanya’nın popüler futbol kulüplerinden FC Nürnberg ile sponsorluk anlaşması imzaladı! Uzun yıllardır Almanya’da gerçekleştirdiği başarılı turistik operasyonlarla bu pazarda markalaşan Corendon Airlines, Alman 1. FC Nürnberg futbol kulübüne özel tasarladığı uçağını 24 Temmuz Cuma günü Nürnberg Havalimanı’nda gerçekleştirdiği basın toplantısı ile tanıttı.

Corendon Airlines, Almanya’nın popüler futbol takımlarından 1. FC Nürnberg Futbol Kulübü’ne özel tasarladığı Boeing 737-800 tipi uçağını Nürnberg Havalimanında kulüp temsilcilerinin ve Nürnberg Havalimanı yöneticilerinin katıldığı karşılama töreni ile tanıttı. Önümüzdeki sezonda, Corendon Airlines’ın Türkiye ve Avrupa uçuşlarını Nürnberg’de base olarak gerçekleştirecek olan uçak, havalimanına ilk uçuşunu yaparken bir havacılık geleneği olan su takıyla karşılandı.

1. FC Nürnberg Ticari Direktörü Niels Rossow, Corendon Airlines sponsorluğunun bu zor dönemde her iki taraf için de umut vadettiğinin altını çizerek yapılan iş birliğinin her iki taraf için de başarılı sonuçlar vereceğini umduklarını belirtti; “1. FC Nürnberg olarak Corendon Airlines’a teşekkür etmek istiyoruz. Taraftarımız, bugünden itibaren Nürnberg’den tatil destinasyonlarına uçarken kulübümüzün logosunu taşıyan bir uçakla seyahat edebilecek. Bu hem kulübümüz hem taraftarlarımız için gurur verici bir gelişme” dedi. 

Corendon Airlines uçağının Almanya’nın popüler kulüplerinden, Almanya 1. Futbol Ligi’nde                                FC Bayern Münih’ten sonra en çok şampiyon olan 2. takım ünvanına sahip 1. FC Nürnberg renkleri ile tasarlanmış olmasının yanı sıra her iki tarafta gövdede ve kuyruk kısmında kulübün logosu bulunuyor. Uçağın burun kısmında ise kulübün efsanevi futbolcusu olan, aynı zamanda FC Nürnberg’in popüler stadına da ismi verilen Max Morlock’a özel bir uygulama bulunuyor. Yine uçağın içerisindeki koltuk başlıklarında kulübün renklerine ve logosuna özel tasarım kullanılıyor.

Corendon Airlines ile yaptıkları iş birliği sonucunda çok mutlu olduklarını ve birlikte daha birçok özel proje planladıklarını vurgulayan FC Nürnberg kulüp yetkilileri, yeni sezonda takımın kendi sahasında oynayacağı maçlarda da Corendon Airlines’ın çeşitli etkinlikler ve sürprizlerle yer alacağını belirtti.

Corendon Airlines Yönetim Kurulu Başkanı Yıldıray Karaer Nürnberg Havalimanı’nda gerçekleştirilen basın toplantısında; “Corendon Airlines olarak Ekim ayı itibariyle Nürnberg’den Yunanistan, İspanya, Türkiye, Mısır, İtalya ve İsrail’deki turistik destinasyonlara haftada yaklaşık 50 uçuş düzenleyeceğiz. Bu dönem ile birlikte Nürnberg Havalimanı’ndan operasyon gerçekleştiren en büyük turistik havayolu olmayı hedefliyoruz. Almanya’daki markalaşma faaliyetlerimizi güçlendirmek adına böyle güçlü bir takıma sponsor olduk. İşbirliğimizin her iki tarafa da hayırlı olmasını temenni ederiz.” dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu