Havalimanları

İGA PASS’tan duygulandıran babalar günü sürprizi

İstanbul Havalimanı’nın yolcularına keyifli bir seyahat deneyimi sunmak için başlattığı üyelik programı İGA PASS, pandemi boyunca bir gün dahi izin almadan özveriyle çalışan personeline Babalar Günü öncesi, ünlü YouTuber Merve Özkaynak ile izleyenleri duygulandıracak bir sürpriz hazırladı.

Havacılıkta, dünyanın en iyileri arasında yer alan ve yolculara sağladığı üst düzey hizmetlerle ön plana çıkan İstanbul Havalimanı’nın premium hizmeti İGA PASS, pandemi ile birlikte zorlu bir görev üstlenen, kendi sevdikleriyle görüşmeksizin seyahat edenlere 7/24 ayrıcalıklı hizmet sunan personeline YouTuber Merve Özkaynak ile izleyenleri duygulandıracak Babalar Günü sürprizi hazırladı. 

 

İGA PASS, İstanbul Havalimanı’nda görev yapan ve pandemi sürecinde bir gün dahi izin kullanmadan, havalimanı yolcularının sevdiklerine kavuşması için çalışan Dilan’a unutamayacağı anlar yaşattı. 

YouTuber Merve Özkaynak misafir olarak Meet & Greet personeli Dilan’ın rehberliğinde Dalaman’a uçmak üzere İstanbul Havalimanı’ndaki İGA PASS hizmetlerinden yararlanıyor. Havalimanındaki konfor dolu serüvenin sonunda, uçuş kapısına gelindiğinde Merve Özkaynak, sürpriz bir şekilde İGA PASS personeli Dilan adına düzenlenen babasının yaşadığı Muğla’nın Fethiye ilçesine gitmesi için İstanbul – Dalaman biletini çıkarıyor. Aslında bu yolculuğun kendisi için değil Dilan için olduğunu belirtiyor. Büyük bir şaşkınlık yaşayan Dilan, duygusal dolu anların sonunda Babalar Günü için Fethiye’ye gidiyor ve babasına kavuşuyor.

Video sonunda, en zor zamanlarda dahi seyahat edenleri sevdiklerine kavuşturmak için emek veren çalışanlarına teşekkür eden İGA PASS, artık onların da sevdiklerine kavuşma zamanı geldiği mesajını veriyor.

Babalar Günü’ne özel olarak hazırlanan çalışmaya İGA PASS’ın sosyal medya hesapları üzerinden erişilebiliyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu