Havalimanları

Formula F1’in özel görev araçları 747’den indirildi

Önümüzdeki hafta sonu yapılacak Formula F1 için bugün özel görev araçları ve diğer takımların ekipmanları da İstanbul’a geldi. Sabiha Gökçen Havalimanı’na iniş yapan CargoLogic Air’in iki  uçağını Fly Service karşıladı.

Boeing 747-400F tipi uçaklar İtalya ve İngiltere’den Sabiha Gökçen Havalimanı’na indi. İtalya’dan gelen uçakta Ferrari takımının ekipmanları indirildi. İngiltere’den gelen uçaktan ise yönetimin acil müdahale ve emniyet amaçlı kullanılan araçları taşınıyordu.

Fly Service CEO’su Gökhan Sarıgöl, “Gelecek hafta Türkiye önemli organizasyona ev sahipliği yapacak. Formula F1 araçlarını taşıyan uçaklarının organizasyonunu yapmaktan mutluyuz. Yarış sonrasında aynı uçaklar bu sefer dönüş seferlerini yapacaklar” dedi.

HABERİMİZE DÜZELTME

Gündüz paylaştığımız Boeing 747 kargo uçaklarının Sabiha Gökçen kargo operasyonu ile hazırladığımız habere ACT Havayolları’ndan küçük bir düzeltme geldi. Kapak fotoğrafında kullandığımız kapalı olmayan konteyner uygulamasının artık sona erdiğine dikkat çekildi. Fotoğrafı düzelttiğimizi hatırlatırız. 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu