Bakım

THY Teknik ile Emirates arasında 17 uçaklık ‘B777’ anlaşması

Türk Hava Yolları (THY) Teknik A.Ş. ile dünyanın en büyük Boeing 777 filosuna sahip, Birleşik Arap Emirlikleri merkezli havayolu Emirates arasında 17 uçaklık bakım sözleşmesi imzalandı. THY Teknik ile Emirates arasında geçen nisan ayında da 5 uçaklık bakım anlaşması daha imzalanmıştı.

İmzalanan anlaşma doğrultusunda Türk Hava Yolları Teknik A.Ş., Emirates’in filosunda yer alan 17 adet Boeing 777 tipi uçağa üs bakım hizmeti sunacak. Anlaşma kapsamındaki ilk uçağın bakımına temmuz ayında başlanması planlıyor.

‘Boeing 777 filosu için iş birliğimize devam etmekten heyecan duyuyoruz’

İmzalanan yeni bakım anlaşması ile ilgili açıklamalarda bulunan Türk Hava Yolları Teknik A.Ş. Genel Müdürü Mikail Akbulut, “Emirates Havayolları ile olan iş birliğimiz güçlendirmeye devam ediyoruz. Nisan ayında imzaladığımız uçak bakım sözleşmesinin başarısını temel alan bu yeni anlaşma, yalnızca Emirates’in hizmetlerimize olan güvenini yansıtmakla kalmıyor, aynı zamanda tarafların mükemmellik taahhüdünü de vurguluyor.

Havacılık sektöründe yetkin bir bakım-onarım hizmeti sağlayıcısı olarak, kaliteli ve güvenilir hizmetlerimiz ile Emirates’in Boeing 777 filosu için iş birliğimize devam etmekten heyecan duyuyoruz” dedi.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu