Haberler

Farnborough da iptal edildi

Koronavirüs havacılık fuarlarının da iptal edilmesine neden oldu. Almanya’nın en önemli havacılık fuarı olan ILA Berlin, Avrupa’da iş jetlerinin fuarı EBACE sonrasında da Avrupa’nın en büyük ikinci havacılık fuarı olan İngiltere’deki Farnborough Air Show iptal edildi. Türkiye’den de yoğun bir katılımın olduğu fuar, 20-24 Temmuz’da gerçekleştirilecekti. Farnborough’dan önceki hafta gerçekleştirilen ve Avrupa’nın en büyük askeri gösterilerinden biri olan The Royal International Air Tattoo, bilinen adıyla RIAT da iptal edildi.

TÜRKİYE’DE DE İPTAL VE ERTELEMELER VAR

Koronavirüs, Türkiye’deki havacılık organizasyonlarını da vurdu. Bu ay yapılacak İTÜ SAVTEK Kasım’a, SAHA EXPO’nun Ekim ayına ertelenmesinin ardından Nisan ayında yapılacak Antalya’daki Eurasia Air Show’un da tarihi değişti.

Antalya’da 22-26 Nisan 2020 tarihleri arasında yapılması planlanan Eurasia Air Show, koronavirüs salgını nedeniyle ertelenmek zorunda kaldı. Organizasyon şirketi yaptığı açıklama ile fuarın 24-28 Haziran 2020 tarihlerinde gerçekleştirileceğini açıkladı. 

SİNGAPUR HAVACILIK FUARI DÜŞÜK KATILIMCI İLE AÇILMIŞTI:

 

Tolga Özbek

25 yıllık profesyonel havacılık gazetecisi... Ticari Pilot ve Çok Motor Lisansına sahip.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu