Savunma

Savunma sektörü SAHA 2020’de bir araya geliyor

İstanbul Fuar Merkezi (IFM), 25-28 Mart 2020 tarihleri arasında savunma sanayii şirketlerini bir araya getirecek. Savunma ve Havacılık Sanayiinin iş birliği ve tanıtım platformu SAHA EXPO 2020’de Türkiye’nin yanı sıra 39 savunma şirketi yeni ürünlerini sergileyecek.

Türkiye’nin en büyük kümelenmesi SAHA İstanbul tarafından organize edilen SAHA EXPO 2020, “Birlikte daha güçlüyüz!” sloganıyla kapılarını açacak. Milli Savunma Bakanlığı, İçişleri Bakanlığı, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ve Savunma Sanayii Başkanlığı’nın desteğiyle, Savunma ve Havacılık Sanayi İhracatçıları Birliği’nin ana sponsorluğunda düzenlenen SAHA EXPO 2020, 25- 28 Mart tarihleri arasında İFM 9, 10 ve 11. Salonlarda sadece profesyonellere açık olarak kapıları açacak.

ANA DESTEK DEVLERDEN

ASELSAN, Türk Havacılık Uzay Sanayii( TUSAŞ), ROKETSAN, BAYKAR, ASFAT, STM, Dener Makina, Ziraat Katılım ve Sarsılmaz Silah’ın “Platin sponsor” olarak destek verdiği fuarda, 4 gün boyunca yerli ve uluslararası firma temsilcileri arasında yüzlerce B2B görüşme yapılacak. Katılımcı firmalar tarafından geliştirdikleri en yeni ürün ve sistemler ilk defa SAHA EXPO 2020’de görücüye çıkacak, profesyonellere tanıtılacak.

TAİS, TEİ,  Akım Metal, Canik Samsun Yurt Savunma, UNİDEF, Saver Savunma, Ermaksan, İŞBİR, Meteksan Savunma, Teknopark İstanbul, Yılmaz Makina ve  Akkar Silah’ın “Altın Sponsor” olarak destek verdiği SAHA EXPO 2020’nin “Gümüş sponsor” firmaları ise şöyle sıralanıyor: Altınay Teknoloji,  OBSS, Kardemir, MKEK, FNSS, HAVELSAN, ASPİLSAN, PAVOTEK, Üntel, İğrek, Ordulu, Mobit, Ader Savunma, Alp Havacılık, Huğlu, Kale, Derya, EAE Elektrik,  KOEL Elektronik,  ALA Uluslararası Ltd.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu