Havayolları

Pegasus sigorta nedeniyle Rusya uçuşlarını durduracak

Pegasus Havayolları, yolcularına yolladığı bilgilendirme mesajında Rusya seferlerini 13-27 Mart tarihleri arasında durdurma kararı aldıklarını açıkladı. Yolcular biletlerini ücretsiz bilet değişikliği ve kesintisiz iade hakkına sahip.

Şirket tarafından yapılan açıklamada, 2022/328 sayılı Avrupa Birliği Regülasyonu ile Rusya Federasyonu varışlı ve kalkışlı uçak seferleri için alınan karara dikkat çekildi:

“Sigorta/reasürans, leasing, operasyon ve bakım hizmetlerine bağlı yaptırım ve yasaklar uygulanmaktadır. Mevcut durumdan kaynaklanan operasyonel riskler doğrultusunda, Rusya Federasyonu varışlı ve kalkışlı tüm uçuşlarımız ,13 Mart 2022 ( dahil ) tarihi itibariyle, 27 Mart 2022 tarihine kadar  geçici olarak durdurulmuştur” dendi.

6 noktaya seferler duruyor

“Bu tarihler arasında Moskova, St. Petersburg, Mineralnye Vody, Grozni, Mahaçkale ve Krasnodar varışlı ve kalkışlı uçuşu olan misafirlerimizin, ücretsiz bilet değişikliği ve kesintisiz iade hakkı bulunmaktadır. Misafirlerimiz, bilet işlemlerini web sayfamız (https://www.flypgs.com/bilet-islemleri) ve mobil uygulamamız üzerinden ücretsiz olarak gerçekleştirebilirler”

Rusya uçak kiralarını Ruble ile ödeyecek

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu