Haberler

Kokpitten zeytin bahçesine…

Adnan Şahin, Atlasglobal’in batıp maaş ve tazminatılı alamayan kaptan pilotlardan biri… Havayollarının durumu nedeniyle yeni iş imkanı kısa dönemde kalmayınca kokpitten yolunu tarıma çevirdi. 

İşte Adnan Kaptan’ın hikayesini kendi satırlarından okuyalım:

“2004’te Bursa İznik’ten bereketin sembolü bir zeytin bahçesine müşteri olmakla başladı hikayemiz. Doğal ürün yapma sevdamız… Zeytin, zeytinyağ, kantaron yağı, doğal sabun, bal derken uzadı gitti. Hiç bilmediğim, öğrenme çabalarım ile beraber doğal ürün yapmaya başlamış oldum. 

Zeytin, zeytinyağ, kantaron yağı ,doğal sabun, bal derken uzadı gitti. Hiç bilmediğim, öğrenme çabalarım ile beraber doğal ürün yapmaya başlamış oldum. Doğal ürünün dezavantajı, katkı ve uzun ömürlülük vasfı olmadığından saklanıp korunması, zahmet içerdiğinden, fazla miktar ürünümüz ilk başlarda bozuldu.

Öğrenme safhaları zarar ziyan aşamaları, zahmeti derken baktım ki yıllarca emekle belli bir kalite ve bilgi birikimine eriştik. Yetiştirdiğimiz tüm ürünlerde doğallığı ön plana alırken bir yandanda geleneksel ve unutulmaya yüz tutmuş metodları gün yüzüne çıkarmaya çalıştık.

Bursa’nın İznik ilçesindeki eski ustalar İle çalıştık. Fıçı imalatçısı İsmail Ustaya tarihi meşe fıçısı yaptırdık. Zeytinci Liva Katı Usta gibi duayenlerle meşe fıçısında zeytin, zeytinyağ, kantaron yağı,  bal, sirke yapmayı öğrendik ve ürettik. 

Hatay’dan gurme Ünal Kahraman Ustayla, zeytinin prensesi Halhalı Kırmayı kül suyunda incir yaprağıyla probiyotik üretip müşterilerimizin beğenisine sunduk. Doğal bir kostik olan odun külünden, doğal, boyasız, parfümsüz sabun geliştirdik.

Pandemi patlak verip uçaklar yere inince bizde krizi fırsata çevirip Covid-19 da etkili olduğu söylenen 32 ay meşe fıçısında dinlendirilmiş Alıç,  Ballı Güz Elması, Ballı Yaban Elması, Üzüm gibi yabani meyvelerden 1 cc bile su koymadan, meyve özünden oluşan %100 doğal PROBİYOTİK FERMENTE SİRKEMİZİ çıkardık.

İşimizde dost ve arkadaş olarak gördüğümüz müşterilerimize doğal, katkısız, koruyucusuz, naturel ürün yapmanın gururunu yaşıyoruz.  Bizleri evinin en özel yeri olan mutfaklarında misafir edip, bizlere güvenip değer veren müşterilerimize teşekkürü bir borç biliriz.Sizleri sağlıklı görmek bizleri mutlu eder.”

Adnan Şahin’in imal edip pazarlamasını yaptığı  organik ürünlerin bulunduğu Zeytin Bahçesi’nin internet sitesi: www.zeytinbahcesinden.com

İlgili Makaleler

5 Yorum

  1. Adnan kaptanının ürünlerini hiç sorgulamadan gözü kapalı alabilirsiniz.. Bugüne kadar sipariş edipte pişman olduğum tek bir şey olmadı. Hepsi birbirinden doğal ve lezzetli Bizleri de bu lezzetlerden mahrum bırakmaması adına başarılarının daim olmasını diliyorum..

  2. Uzun yıllar zeytini ve zeytinyağımı Adnan Şahinden alıyorum. Kalitesi hiç değişmedi. Aileme kaliteli ve güvenilir ürünler yedirmenin huzurunu yaşıyorum. Çok teşekkürler Adnan kaptan.

  3. Bende uzun zamandır ürünlerini kullanıyorum zeytin, zeytinyağı ve sabun hepsinden de çok memnunum ellerinize sağlık adnan kaptanım? herkese tavsiye ederim?

  4. Adnan Bey’den ne aldiysak memnun kaldık. Sabunların hemen hepsini denedik, zeytinyağı ve zeytinleri de hiç tereddüt etmeden alınacak ürünler. Yolu açık olsun.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu