Kargo

THY Kargo çocuklar için aşı taşıdı

Türk Hava Yolları Kargo, Birleşmiş Milletler Çocuklara Yardım Fonu UNICEF’in Kovid-19 aşılarını ve sağlık ekipmanlarını dünyanın dört bir yanına taşıyor. 

Küresel nakliye şirketi Kuehne+Nagel iş birliğiyle THY Kargo UNICEF’in Hindistan’dan tedarik ettiği 1.7 milyon doz Kovid-19 aşısını Mumbai’den Demokratik Kongo Cumhuriyeti’nin başkenti olan Kinşasa’ya başarılı şekilde ulaştırarak yetkililere teslim etti.

Özel kargo taşımalarında 30 yıllık deneyime sahip olan Turkish Cargo, geçtiğimiz günlerde de Unicef’e ait olan yüz binlerce Kovid-19 şırıngasını Barcelona’dan Tunus’a ve Kovid-19 aşılarını Amsterdam’dan Kiev, Tiflis ve Amman’a başarılı şekilde ulaştırdı.

Turkish Cargo, Kovid-19 aşılarının tüm dünyaya ulaştırılması noktasında önemli bir sorumluluk alıyor, küresel pandemiyle mücadele kapsamında ulusal ve uluslararası otoritelerle iş birliğini sürdürüyor.

Geçtiğimiz aylarda Çin’in Sinovac aşılarını dünyanın farklı destinasyonlarına ulaştıran başarılı marka, birçok farklı aşı tipini taşımaya ve dünyanın dört bir yanına sağlık ulaştırmaya devam ediyor.

Özel kargo taşımalarında azami hassasiyet gösteren ve global standartlarda tasarladığı ‘TK Pharma’ ürünü ile en ideal şartlarda soğuk zinciri koruyan başarılı marka, IATA CEIV (Bağımsız Denetleyiciler için Mükemmellik Merkezi) pharma sertifikasına sahip olarak gerçekleştirdiği operasyonlarıyla birlikte, dünyanın dört bir yanına ilaç ve aşı taşıyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu