HaberlerTolga Özbek

Yılın fotoğrafını kaçırdım

Sabah aracıma bindim. eşimle birlikte Harbiye üzerinden Taksim’e doğru ilerliyoruz. Harbiye Orduevi’ne doğru dönüşte bekleyen araçlar nedeniyle sol şeritten sağa geçmek istedim.

Sağa dönüşle birlikte ileriden çoğu koyu renk takım elbise giymiş 10 kişilik bir ekibin yürüdüğünü gördüm. Ekibin yarısı da yol üzerindeydi.

Bir an yaklaşınca bu ekibin önünde Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat’ın olduğunu anlayınca oldukça şaşırdım. Yanında da Genel Müdür Yardımcı Ahmet Olmuştur vardı.

THY’nin bilet satış ofisi

Geldikleri nokta, Türk Hava Yolları’nın uzun yıllardır Taksim Bilet Satış Ofisi olan binaydı. Muhtemel Ahmet Bolat buradaki çalışmaları yakından takip etmek üzere Taksim’e gelmişti.

Taksim ofisinin bir farkı vardır. Burada çok yoğun olarak acente işleri operasyonu düzenlenir. Halen devam ediyor mu bilmiyorum ama Kadıköy tarafında da bilet satış ile birlikte acente operasyonunun takip edildiği bir merkez vardır.

Bana gelen elektronik posta

Dakikalar sonra masaya oturup bilgisayarımı açtığımda ise THY’nin promosyon mailini gördüm. İç hatlarda promosyon yapan THY, her şey dahil tek yön 299.99 TL’den başlayan fiyatlar veriyordu:

“Sınırlı sayıda koltuk için geçerli olan indirimden yararlanmak isteyen yolcular, 2 – 3 Ağustos 2022 tarihlerinde satın alacakları biletler ile 1 Aralık 2022 – 15 Ocak 2023 tarihleri arasında her şey dahil tek yön 299.99 TL’den başlayan fiyatlarla uçuş olanağı elde edecek”

Bence Ahmet Bey ve ekibi yerinde satış operasyonuna bakıyor…

 

 

Tolga Özbek

25 yıllık profesyonel havacılık gazetecisi... Ticari Pilot ve Çok Motor Lisansına sahip.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu