Haberler

Haydi DC-3 ile uçmaya

Sivrihisar Sportif Havacılık Kulubü, her 29 Ekim’de olduğu gibi özel bir organizasyona imza atıyor. ‘Cumhuriyet Fotoğrafı’ etkinliğinde 24 Ekim’de apronun kapılarını açacak Sivrihisar Sportif Havacılık Kulubü, yoğun katılım ile ziyaretçileri ay-yıldız oluşturmaya davet ediyor. Davet, salgından sonra çıkan özel izin ile herkese açık.

Ali İsmet Öztürk, fotoğraf çekiminden sonra katılımcılardan 100 kişiye M.S.Ö. Hava ve Uzay Müzesi’nin önemli objelerinden DC-3 Turkish Delight uçağı ile uçma şansı sunuyor.

İkinci Dünya Savaşı’na katılan ve bir çok havacılık gösterisinde yer alan DC-3, Sivrihisar’daki müzenin envanterine girmişti.

Öztürk paylaşımında havacılık meraklılarına seslenerek şu paylaşımda bulundu:

“Efsane uçak DC-3 “TURKISH DELIGHT” ile UÇMAK İSTER MİSİNİZ ? Tek yapmanız gereken, 24 Ekim 2021 “CUMHURİYET FOTOĞRAFI” etkinliğine katılacağınızı e mail yoluyla [email protected] adresine bildirmek. Bildirimde bulananlar arasında yapılacak çekilişte -“hava şartlarının müsait” olması halinde – 100 şanslı DC-3 “TURKISH DELIGHT” ile  aynı gün Sivrihisar semalarında uçuyooor” 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu