Havayolları

THY, AnadoluJet ve Pegasus Dubai seferlerine başlıyor

Türkiye ile Birleşik Arap Emirlikleri arasında koronavirüs salgını nedeniyle 9 aydır uçuş yapılamıyordu. Seferler önce Emirates ve FlyDubai ile başladı. Her iki havayolu İstanbul Havalimanı ve Sabiha Gökçen Havalimanları’na uçuşlarını gerçekleştiriyor.

Türk Hava Yolları ve Anadolu Jet de 20 Aralık’tan itibaren İstanbul Havalimanı ve Sabiha Gökçen Havalimanları’ndan Dubai’ye uçmaya başlayacak. Bu seferleri, 24 Aralık’tan itibaren de Pegasus izleyecek.

Pegasus Havayolları, günlük uçuşlarını Sabiha Gökçen ile Dubai Havalimanı arasında yapacak. Havayolu salgın dönemende zaman zaman yolcu uçağı ile kargo operasyonu gerçekleştirmişti.

BAE’DEN TÜRKLERE VİZE YOK

Türkiye ile diplomatik ilişkileri bir çok konuda attığı adımlarla sıkıntıya sokan Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) vize konusunda koronavirüs salgınını öne sürerek geçtiğimiz ay yeni bir adım daha atmıştı. BAE, Türkiye’nin de aralarında yer aldığı 12 ülkeye vize vermeyi durdurmuştu.

BAE halen Türkiye’nin dışında Afganistan, Irak, İran, Pakistan, Lübnan, Libya, Somali, Kenya, Yemen ve Tunus vatandaşlarına vize vermiyor.

 

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu