Fuar

Türk Savunma Sanayii 39 şirket ile Katar’da DIMDEX 2024 Fuarı’nda

Kapılarını bugün açan ve 6 Mart’a kadar devam edecek DIMDEX 2024’e dünyanın dört bir yanından üst düzey resmi delegasyonların katılımı bekleniyor. Fuar, dünya savunma endüstrisinin tüm savunma alanlarında ağ oluşturması, ortaklık kurması, bilgi paylaşımı yapması, yenilikleri ve yetenekleri keşfetmesi için önemli bir platform oluşturmakta olup kara, deniz ve hava savunma sektörlerinde en son teknolojileri içeriyor.

SSB organizasyonunda SSI desteğiyle

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı’nın (SSB) liderliğinde ve Türkiye Savunma ve Havacılık Sanayii İhracatçıları Birliği’nin (SSI) desteği ile gerçekleşecek olan fuara 39 (otuz dokuz) Türk savunma sanayii firması katılım sağlıyor. 

Fuar süresince; Türk savunma sanayii firmalarının ürettiği çeşitli insansız kara ve hava araçları, zırhlı araç platformları, silah sistemleri, elektronik sistemler, mühimmat, simülatörler ve lojistik destek ürünleri, başta MENA bölgesi olmak üzere tüm katılımcıların beğenisine sunulacak, ileri teknolojik kabiliyetler hakkında bilgiler sunulacak ve iş birliği fırsatları değerlendirilecek.

Türk savunma sanayii firmaları ile fuara katılan ülkeler arasında yeni projelerle işbirliği potansiyelinin geliştirilmesine ve derinleştirilmesine zemin hazırlamayı hedefleyen fuar süresince Türk Resmi Heyeti, ev sahibi ülke yetkilileri ve fuara katılacak diğer ülke heyetleri ile görüşmeler gerçekleştirilecek. 

Türk katılımcı şirketler

1 ABRAMAK BİLGİ TEKNOLOJİLERİ

2 ALTINAY SAVUNMA

3 ANADOLU SHIPYARD

4 ARES TERSANECİLİK

5 ASELSAN

6 ASFAT

7 BAYKAR MAKİNA

8 BİTES SAVUNMA

9 BMC

10 C TECH BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ

11 DEARSAN GEMİ İNŞAAT

12 DESAN DENİZ İNŞAAT

13 EKOVAR

14 HAVELSAN

15 HTR

16 İŞBİR

17 KAREL ELEKTRONİK

18 KARMETAL SAVUNMA

19 KAYACI SAVUNMA

20 KOLUMAN OTOMOTİV

21 KZ MEKATRONİK

22 METEKSAN SAVUNMA

23 MİLSOFT YAZILIM

24 MKE

25 MS SPEKTRAL

26 NESA HAVACILIK

27 NUROL MAKİNA

28 REPKON MAKİNA VE KALIP

29 ROBİT

30 ROBOTEYE YAPAY ZEKÂ

31 ROKETSAN

32 RST UZAKTAN ALGILAMA

33 SAVRONİK

34 SİMSOFT

35 TAIS SAVUNMA

36 TİTRA TEKNOLOJİ

37 TURMAKS İNŞAAT

38 YILTEX TEKNİK

39 YONCA SHIPYARD

 

 

 

 

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu