Havayolları

Tailwind’ten İngiltere-Türkiye arasında köprü

Tailwind Havayolları, Covid-19 döneminde düzenlediği uçuşlarla koronavirüsle mücadeleye destek oluyor. Tailwind Havayolları, mart ayından itibaren İngiltere’den Türkiye’ye düzenlediği ve planladığı 17 sefer ile yaklaşık 2 bin 700 Türk vatandaşını Türkiye’ye getirmiş olacak.

Pandemi süreci boyunca dünyanın birçok ülkesine tahliye ve tıbbi kargo uçuşları gerçekleştiren Tailwind Havayolları’nın, koronavirüsle mücadeleye desteği devam ediyor. Tailwind Havayolları, pandemi sürecinin başından bu yana İngiltere’den Türkiye’ye gerçekleştirdiği ve planladığı 17 uçuş ile 2 bin 700 Türk vatandaşını güvenle sevdiklerine kavuşturuyor.

“İnsanları sevdiklerine kavuşturan bir köprü olduk”

Tahliye uçuşlarıyla ilgili görüşlerini bildiren Tailwind Havayolları Genel Müdürü Mehmet Bostan, “Tailwind Havayolları olarak pandemiyle mücadeleye destek olmak için ilk vakayla birlikte çok hızlı kararlar aldık ve aksiyonlarımızı hayata geçirdik. Tüm yer ve uçuş ekiplerimizin sağlık ve güvenlik önlemlerini alarak, dünyanın salgınla mücadelesine destek olmak için tıbbi kargo ve tahliye uçuşları düzenlemeye başladık. Bu doğrultuda 16 Mart’tan 30 Haziran’a kadar İngiltere’den ülkemize 17 tahliye uçuşu ile 2 bin 700 vatandaşımızı ülkesine ve sevdiklerine kavuşturarak, adeta İngiltere ile Türkiye arasında bir hava köprüsü oluşturduk. Böylesine zor bir dönemde insanları sevdiklerine ulaştırmak gibi kutsal bir görevi başarıyla yerine getirebildiğimiz için son derece mutlu ve ülkemiz adına gururluyuz” dedi.      

Ülkesine kavuşamayan tek bir kişi kalmasın

Uçuş sırasında gerekli tüm hijyen ve korunma önlemlerini aldıklarına değinen Bostan, “Covid-19’a karşı tüm dünya olarak yürüttüğümüz mücadelede sona yaklaştığımıza inanıyoruz. Ancak bizler tedbiri elden bırakmadan ilk günkü hassasiyetimizle, insanlara yardım etmeye devam edeceğiz. Tüm ekiplerimiz büyük bir özveri ile çalışmalarına devam ediyor. Bizimle birlikte aynı amaç ve duygularla çalışan ekip arkadaşlarımıza ve bize destek olan tüm paydaşlarımıza teşekkür ederiz” şeklinde konuştu. 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu