Havayolları

SunExpress Antalya’dan 3 Alman kentine daha uçacak

SunExpress, Eylül ayında Antalya’dan planladığı iç ve dış hat uçuş takvimini açıkladı. Üç yeni uçuş noktasının eklendiği Eylül ayı programında SunExpress Antalya’dan iç hatlarda 7, dış hatlarda ise 21 destinasyona uçuş sunuyor.

SunExpress, Almanya güzergâhında 3 Eylül itibarıyla Leipzig ve 6 Eylül itibarıyla Saarbrücken uçuşlarına yeniden başlarken, 15 Eylül’den itibaren haftada iki kez Bremen’e sefer sunacak. Almanya’nın popüler destinasyonları Köln, Düsseldorf, Hannover, Hamburg, Berlin, Frankfurt, Stuttgart ve Münih’e günlük uçuşlarını Eylül ayında da sürdürecek olan SunExpress, Nuremberg’e haftada 4, Münster’e ise haftada 2 kez sefer düzenleyecek.

Almanya dışında ise Londra, Amsterdam, Paris, Viyana, Brüksel, Basel de dahil olmak üzere Avrupa’nın toplamda 8 kentine uçuşlarına Eylül ayında da devam eden havayolu, Antalya’dan bu kentlere direkt tarifeli sefer sunuyor.

İç hat uçuşları çerçevesinde Eylül’de Antalya’dan Adana’ya haftada 11, Diyarbakır’a 10, Van’a 7, Gaziantep’e 6, Trabzon ve Samsun’a 3 ve Kayseri’ye 2 kez uçuş düzenlemeye devam edecek olan SunExpress, İzmir’e ise hafta içi günde 2, hafta sonu ise günde 3 sefer sunuyor.

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu