Havayolları

Singapur Havayolları uçuşlarına 26 Ağustos’tan itibaren yeniden başlıyor

Koronavirüs salgını nedeniyle seferlerine 24 Mart’ta ara veren Singapur Havayolları, uçuşlarına 26 Ağustos’tan itibaren haftada bir gün karşılıklı olarak yeniden başlıyor. Çarşamba gece yarısı Singapur Havayolları’nın A350’si, Changi Havalimanı’ndan kalkacak. Perşembe sabahı uçak Istanbul Havalimanı’na inecek. Singapur’un A350’si, cuma gece yarısı Changi Havalimanı’na dönecek.

Havayolu şirketi bir süredir haftada bir A350 uçakları ile kargo seferi gerçekleştiriyordu.

İŞTE UÇUŞ PROGRAMI

Uçuş No Gün Kalkış İstasyonu Kalkış Saati Varış İstasyonu Varış Saati Uçak Tipi
SQ  0392 Çarşamba Singapur 23.30 Istanbul 06.30 (+1) A350-900
SQ  0391 Cuma Istanbul 00.05* Singapur 17.05 A350-900

HAVAYOLUNDAN UYARILAR

* Uçuş Perşembe’yi Cuma’ya bağlayan gece 00:05’de kalkacaktır, Perşembe günü havalimanında olunması gerekmektedir. Check-in kontuarları 21.00’de açılıp 23.00’da kapanacaktır.

+1: Bir sonraki gün

Uçuşlara devam edilirken yeni normalde yolcuların konforu ve güvenliği için alınan tüm önlemler devrede olacak. Sağlık sektörü uzmanları, kanun koyucular, iş ortaklarımızın tavsiyeleri ve yolcularımızdan gelen geribildirimler sonucu geliştirdiğimiz bu önlemler uçak içinde ve seyahat boyunca güvenli bir ortam oluşturarak en iyi seviyede deneyim sağlamamıza olanak verdi.

Uçuş öncesi aşamada, havaalanında, uçakta ve varış havaalanında alınan sağlık ve güvenlik önlemleri hakkında bilgi içeren yeni bir çevrimiçi broşür de mevcuttur. 

Bu e-broşür tüm yolcularımıza uçuşlarından önce gönderilecektir.

Pandemi sebebiyle birçok ülkede farklı giriş prosedürleri uygulanmaktadır. Seyahat edeceğiniz ülkeye girmeye elverişli olup olmadığınızı kontrol etmeyi unutmayın. Sizleri en kısa sürede yeniden uçağımızda görmek için sabırsızlanıyoruz.

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu