Havayolları

Katar Havayolları yeniden Sabiha Gökçen’de

Sabiha Gökçen Havalimanı’nın en büyük yabancı kullanıcılarından biri olan Qatar Airways, yaklaşık 4 ay süre ile ara verdiği seferlerine yeniden başladı. Doha’dan kalkan Airbus A320 tipi yolcu uçağı, bu gün yapılan törenle Sabiha Gökçen Havalimanı’nda karşılandı.

1 Ağustos’a kadar haftanın üç günü Doha-Sabiha Gökçen arasında uçacak Katar Havayolları, daha sonra seferlerini her güne çıkartarak Sabiha Gökçen Havalimanından dünyanın farklı noktalarına bağlantı sunacak.

UÇUŞ NOKTALARI ARTIYOR

Sabiha Gökçen ile birlikte havayolunun İstanbul Havalimanı, İstanbul Sabiha Gökçen, Ankara Esenboğa, Antalya ve Bodrum’a yaptığı uçuşlar ile Türkiye’de 5 noktaya tekrar uçmaya başlamış olacak.

Sabiha Gökçen Havalimanı’na geçen yıl Katar Havayolları 1 milyonuncu yolcusunu taşımıştı.

Skytrax ödüllerinde 5 kez “Dünyanın En İyi Havayolu” seçilen ve pandemi sürecinde Dünya Sağlık Örgütü ve IATA’nın önerdiği tüm güvenlik önlemlerini alarak dünyada uçuşlarına devam eden en büyük global havayolu şirketi olan Qatar Airways, uçuşlarını yine Skytrax ödüllerinde “Dünyanın En İyi Üçüncü Havalimanı” seçilen Doha’daki merkezi Hamad Uluslararası Havalimanı aktarmalı olarak gerçekleştirecek.

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu