Havayolları

İşte THY’nin iç hat tarifesi

Türk Hava Yolları’nın iç hat tarifesi belli oldu. Uçuşlar sadece İstanbul Havalimanı’ndan 14 noktaya yapılacak. THY Genel Müdürü Bilal Ekşi, koronavirüs önlemleri kapsamında 30 Mart Pazartesi gününden itibaren İstanbul Havalimanı’ndan yapılacak uçuşları paylaştı. Seyahat belgesine sahip olan yolcular bilet alabilecek.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında, Türk Hava Yolları (THY), İstanbul Havalimanı’ndan Ankara, Samsun, Trabzon, Erzurum, Van, Diyarbakır, Malatya, Gaziantep, Kayseri, Konya, Adana, Antalya ve İzmir’e uçacak.

4 SAAT ÖNCE GELİN

THY Genel Müdür Bilal Ekşi, “Pazartesi İSTANBUL Havalimanından yapılacak iç hat seferleri tabloda olup, Seyahat belgesine sahip yolcularımız 4 SAAT ÖNCEDEN havalimanı satış ofislerine gelerek bu seferlere bilet alabilirler.” dedi. 

THY’nin resmi internet sitesinden yapılan açıklamada ise, “Yoğunluktan etkilenmemek için bilet işlemlerinizi internet sitemiz ve mobil uygulamamız aracılığıyla yapabilirsiniz. Acentelerimiz aracılığıyla bilet alan yolcularımızın ilgili acentelerin hizmet merkezlerinden de yardım alabileceğini unutmayın.” denildi.

Açıklamada ayrıca, “Uçuşunuza 72 saatten uzun bir süre varsa bilet işlemleriniz için lütfen ilerleyen günlerde bizimle iletişime geçiniz. Uçuşunuza 72 saatten kısa bir süre kaldıysa ve biletinizi Türk Hava Yolları satış kanalları üzerinden satın aldıysanız, 444 0 849 / 0850 333 0 849 numaralı çağrı merkezimize veya satış ofislerimize işlemleriniz için ulaşabilirsiniz.” ifadelerine yer verildi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu