Gösteri

ACT Havayolları Semin Öztürk’e sponsor oldu

Boeing 747 kargo uçakları ile dünyanın dört bir tarafına kargo taşıyan İstanbul merkezli ACT Havayolları, Türkiye’nin tek profesyonel kadın akrobasi pilotu Semin Öztürk Şener’e sponsor oldu. Başarı kadın pilotumuz bu yıl Air ACT renkleri ile Pitts uçağıyla gösteri gerçekleştirecek.

Semir Öztürk Şener, “Air ACT’ ile yepyeni bir yola çıktık. Bundan böyle gökyüzünde beraberiz. “Semin Öztürk Şener Air ACT Akrobasi Gösterileri” bu sene İzmir, Sivrihisar ve İstanbul’da” dedi.
Sponsorluğun önemine dikkat çeken Ali İsmet Öztürk, “Air ACT Hava Yollarının, Semin Öztürk Şener’in “Ana Sponsoru” olması çok anlamlı ! Bu destek öncelikle “TÜRK KADININA” verilen bir destektir ! Ardından “SPORTİF TÜRK HAVACILIĞINA” verilen önemin bir ifadesidir ! … ve elbette “TÜRKİYE’mizin TANITIMI” adına yapılan büyük bir hamledir ! Air ACT Hava Yolları kıymetli yöneticilerinin bu değerlendirmelerini yürekten kutluyorum” dedi.

İlk gösteri İzmir’de

İki çocuk annesi Semin Öztürk Şener, uzun süredir başarıyla akrobasi gösterilerine imza atıyor. Air ACT boyalı uçağı ile önce 9-10 Eylül’de İzmir’de yapılacak ve düşman işgalide kurtuluşun 100’üncü yılı nedeniyle Valilik ve Büyükşehir Belediyesi tarafıdan organize edilecek İzmir AirShow’da uçacak. Semi Öztürk Şener ile birlikte gösterilerde SoloTürk, Jandarma Çelik Kanatlar, Hürkuş gösterileri de yer alıyor.

İkinci önemli gösteri ise 17-18 Eylül tarihlerinde Sivrihisar’da yapılacak gösteriler. Türkiye’de havacılık açısından önemli bir yere sahip olan Sivrihisar’da bu yıl çok sayıda akrobasi ekibi meraklılarla buluşacak.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu