Havayolları

20, 27-28 Haziran’a bilet alacaklar ne yapacak?

Sokağa çıkma kısıtlamaları, 20 Haziran ve 27-28 Haziran tarihlerinde uygulanacak. Bu dönem için uçak bileti alanlara yönelik Türk Hava Yolları ve Pegasus Havayolları açıklama yaptı. Açıklamaya göre yasakların olduğu saatlerde yolcuların uçuşlarını gerçekleştirebileceği bilgisi verildi.

20, 27 ve 28 Haziran’da havalimanına gidecek yolcular, mobil biniş kartlarını veya biletlerinin ekran görüntülerini kontrollerde polis veya jandarmaya gösterip geçebilecek.

PEGASUS’TAN AÇIKLAMA

“Sokağa Çıkma Yasağı ile İlgili Önemli Duyuru: LGS ve YKS sebebiyle uygulanacak sokağa çıkma yasağından uçuşu bulunan misafirlerimiz muaftır.

LGS’nin yapılacağı 20 Haziran günü 09.00-15.00 ile YKS’nin yapılacağı 27 Haziran Cumartesi 09.30-15.00, 28 Haziran Pazar 09.30-18.30 saatleri arasında istisnalar hariç 81 ilde sokağa çıkmaları kısıtlaması uygulanacaktır.

Uçuşu olan misafirlerimiz mobil uçuş kartı, bilet görüntüsü gibi uçuşu olduğuna dair bir belge ibraz ederek seyahat edebilirler. Misafirlerimizin mutlaka geçerli HES kodları olmalıdır. Seyahatinizi sorunsuz gerçekleştirmek için mutlaka online check-in yapmanızı öneririz.”

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu