Havalimanları

YDA Bahreyn ile eğitim anlaşması yaptı

Dalaman Havalimanı işletmecisi YDA şirketi ve güvenlik hizmeti veren YSS Özel Güvenlik, Bahreyn ile eğitim işbirliği anlaşması imzaladı. Anlaşmalar için Bahreyn’e giden Cengiz Tuğrul Ayaz, bu anlaşmanın bölgede faaliyet göstermek için atılan ilk ve önemli bir adım olduğunu belirtti.

Ayaz yaptığı paylaşımda “Bahrain Krallığın da hem ülkem için hem de şirketimiz için çok güzel bir anlaşmaya imza attık. Bahrain Gulf Aviation Academy ile YSS Özel Güvenlik ve YDA adına Havacılık Eğitimin de işbirliği anlaşması imzaladık. Bahrain Krallığı Ulaştırma Bakanlığa , Gulf Air Yönetimine ve Academy Genel Müdürüne teşekkür ederiz. Yapılan bu anlaşma ile iki ülke arasında ve Arap Yarım adasında bir çok işbirliğine imza atacağız.”

Dalaman’a ilgi yüksek

İspanyol havacılık ve altyapı şirketi Ferrovial, geçtiğimiz günlerde Dalaman Havalimanı işletme hakkının yüzde 60’ını 140 milyon Avro’ya YDA Grubu’ndan satın almak için anlaşmıştı. 

Türkiye’nin önemli turizm kapılarından biri olan Dalaman Havalimanı için YDA’nın 2042 sonuna kadar işletme hakkı bulunuyor.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu