Fuar

FNNS Malezya’da DSA Fuarı’na katılıyor

FNSS, Malezya Kuala Lumpur’da, 28-31 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Uzakdoğu Asya’nın en büyük savunma sektörü buluşması, Defence Services Asia (DSA) Fuarına katılıyor.

Savunma sektörümüzün birçok önemli kuruluşuyla birlikte Türk Pavilyonunda yer alacak olan FNSS, 2 Salonda, 2230 numaralı standında dünya çapında ürün ve hizmetlerin tanıtımını yapacak.

En son 2018’de gerçekleştirilen ve pandemi nedeniyle dört yıllık bir aradan sonra kapılarını tekrar dünyanın dört bir yanından ziyaretçilere açacak olan fuarda FNSS, Uzaktan Komutalı Tanksavar Kuleli PARS 4×4 Silah Taşıyıcı ve 12.7 mm SANCAK kuleli PARS III 6×6 araçlarını sergileyecek.

Bölgede Malezya, Endonezya ve Filipinler’de önemli projeler yürüten FNSS bölgeye ilk ihracatını 2000 yılında ZMA projesiyle gerçekleştirmiştir. 2011 yılında gerçekleştirdiği PARS 8×8’in bir konfigürasyonu olan AV-8 8×8 projesi, Türk savunma sektörü kara sistemlerinde, halen Türkiye’nin en büyük ihracatı olması özelliğini de korumaktadır.

FNSS’nin teknoloji transferiyle Malezya’daki ortağı DRB-HICOM Defence Technologies (Deftech) ile üretmekte olduğu AV-8 8×8 araçları 12 farklı konfigürasyonuyla Malezya Ordusu Mekanize Piyade ve Zırhlı birliklerinin önemli bir unsurunu teşkil etmektedir. Fuarda PARS 4×4 STA FNSS standında sergilenirken, PARS III 6×6 aracı ise Deftech standında ziyaretçilerin ve resmi davetlilerin ilgisine sunulacaktır.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu