HaberlerHavayolları

Corendon’dan gastronomi sanatı ve sunumuna destek

Gastronomi Sanatı ve sunumunun gelişmesini amaçlayan Chaine des Rotisseurs Antalya üyelerinin geleneksel Gala yemeği Corendon Playa Kemer ev sahipliğinde gerçekleşti.

Antalyalı tadım ustalarının buluştuğu geleneksel gala yemeğinde tadım ustası gurmelere Corendon Playa Kemer mutfak ekibi tarafından hazırlanan ve sunulan Hand Made Buratta Cheese, Fermente Salmon, Siyah Kinoa Salata, Ördek Göğsü, Karadut Sorbe, Sumaklı Kuzu Sırtı ve Tiramusu ikram edildi. Menüde yer alan birbirinden lezzetli yemekler ve yemeklerle eşleştirilen içecekler Chaine des Rotisseurs Antalya üyelerinden tam not aldı. 

Chaine des Rotisseurs Antalya Yönetim Kurulu Başkanı M.Nihat Tümkaya, yemek sonunda yaptığı konuşmada, organizasyona ev sahipliği yapan dernek üyesi Bora Karaer ve Corendon Playa Kemer ekibine yönetim kurulu adına teşekkür ederek derneğin plaketlerini sundu.

Geceye ev sahipliği yapan tesis, iki yıl önce başlayan değişim sürecinde odalar ve tüm hizmet ünitelerinin yenilenmesi, tesisin ultra her şey dahil konseptine geçmesi ile birlikte kaliteli hizmet anlayışını daha üst noktaya taşımayı hedefliyor. 

 Grand Park Kemer adi ile bugüne kadar hizmet veren tesis 2021 yılında konsepte eklediği Cabana hizmetleri ile misafirlerine sahilde ayrıcalıklar sunuyor. Bona Fides Ala Carte Restoran ile uluslararasi lezzetleri, Pier Sea Food Ala Carte Restoran ile Akdeniz’in deniz mahsullerini şefin mutfağından misafirleri ile buluşturuyor. 

Corendon Resorts & Hotels bünyesinde yer alan tesis 2022 sezonuna hazırlanırken bu değişimi ismine de taşıdı, ismini plajindan esinlenerek Corendon Playa Kemer olarak yeniledi.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu