Haberler

THY’nin dönüş uçakları yolculara açıldı: Fiyat vergiler dahil 100 TL

Türk Hava Yolları’ndan (THY) yapılan açıklamada, deprem bölgesine insani yardım taşıyan uçakların İstanbul’a dönüş seferlerinin yolculara açıldığı bildirildi. Yapılan açıklamada dönüş ücretinin ise 13 Şubat’a kadar vergiler dahil 100 TL olarak sabitlendiği duyuruldu.

Konuya ilişkin Twitter hesabından bir açıklama yapan THY Basın Müşaviri Yahya Üstün, deprem bölgesinden dönen uçakların yolculara açıldığını belirterek, şöyle dedi:

Deprem bölgelerine insani yardım malzemeleri ve arama kurtarma ekiplerinin ulaşmaları için AFAD koordinasyonunda operasyonlarımızı sürdürüyoruz. Şimdiye kadar 9’u kargo uçaklarımızla olmak üzere 47 uçuş gerçekleştirdik. Bu kapsamda giden insani yardım uçaklarımızın dönüş uçuşlarını da vatandaşlarımızın kullanımına açıyoruz. Yolcu düzenini sağlayabilmemiz adına bu uçuşlar için de rezervasyonunuzu; mobil uygulamamız ve web sitemiz üzerinden oluşturabilirsiniz. Hem bu uçuşlarımız hem de Adana, Diyarbakır, Şanlıurfa ve Elazığ’dan İstanbul’a olan tüm uçuşlarımızı 13 Şubat’a kadar vergiler dahil 100 lira olarak sabitliyoruz.”

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu