Havacılık IT

Royal Brunei Havayolları Hitit ile dijital dönüşecek

Havacılık teknolojileri alanındaki yazılım çözümleri ile 30’dan fazla ülkeye teknoloji ihraç eden Hitit, Asya Pasifik ülkelerinden Brunei Darüsselam’a teknoloji ihracatı yapacak. Ülkenin ulusal havayolu Royal Brunei Havayolları’nın yeni teknoloji sağlayıcısı olan Hitit; yolcu taşımacılığı, rezervasyon, biletleme, check-in başta olmak üzere havayolunun bütün ticari uygulamalarını %100 yerli yazılım çözümleri ile sağlayacak. Pandemi dönemi ve sonrası için dijital altyapısını güçlendirmek isteyen Royal Brunei’e bütünlüklü bir dijital dönüşüm hizmeti verecek olan Hitit, hizmet ağını Asya Pasifik’e doğru genişletmeye devam ediyor.  

Dünyanın en büyük üç havacılık ve seyahat teknolojileri firmasından biri olan Hitit, havayolu yolcu taşımacılığı, rezervasyon, biletleme, check-in başta olmak üzere havayolu firmalarının ticari uygulamalarını, geliştirdiği sistemler sayesinde servis hizmeti olarak dünya pazarına ihraç ediyor. 40’tan fazla havayolunun teknoloji ortağı olan Hitit, müşteri ağına Royal Brunei Havayolları’nı da dahil ediyor. Bağımsız araştırma kuruluşu Skytrax tarafından dünyanın en sevilen ilk 10 havayolu firması arasında gösterilen Royal Brunei, uzun bir değerlendirme süreci sonrasında Hitit’in yazılım çözümlerini tercih etti.

Pandemi dönemiyle değişmeye başlayan seyahat alışkanlıkları ve yolcuların bu yeni döneme en iyi şekilde uyum sağlaması için dijital bir dönüşüm gerçekleştirmek isteyen Royal Brunei Havayolları, uzun bir inceleme süreci sonrasında Türk yazılım çözümlerini tercih etti. İngiliz bağımsız bir araştırma kurumu danışmanlığında yönetilen ihaleyi önemli rakiplerine karşı kazanan Hitit, Asya-Pasifik’in en prestijli havayolu firmaları arasında gösterin Royal Brunei’e rezervasyon ve biletleme çözüm sistemi, çevrimiçi ve mobil rezervasyon, check-in sistemlerinin doğru ve hızlı çalışmasını da kontrol eden web tabanlı bir kalkış kontrol sistemi, uçuş öncesi uçak yük dağılımını kontrol eden ağırlık ve denge modülü, yolcu sadakat sistemi, müşteri hizmetleri yönetimi, mobil uygulama ve iş performans indeksi gibi geniş bir çözüm yelpazesi ile 10 yıl boyunca hizmet edecek.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu