Havacılık Endüstrisi

Çelebi Darüsselam Havalimanı ihalesini kazandı

Çelebi Havacılık Holding tarafından yapılan açıklamada, iştirak şirketi olan Celebi Tanzania Aviation’ın Darüsselam Havalimanı ihalesini kazandığı açıklandı.

Çelebi’den yapılan açıklamada, operasyonun 1 Mart’tan itibaren başladığına dikkat çekildi:

“Çelebi’nin iştirak şirketi olan, Celebi Tanzania Aviation Services Ltd. Tanzanya’nın Darüsselam Havalimanı’nın yayınlamış olduğu “Yer Hizmetleri ve Kargo Servisleri” ihalesini kazanmış olup, 1 Mart itibariyle operasyonlarına başlamıştır.

Çelebi Havacılık Holding olarak sürekli iyileştirdiğimiz altyapımızla, müşterilerimize en iyi hizmeti sağlayabilmek adına çalışmaktayız. Türkiye’nin ilk özel yer hizmetleri şirketi olarak 1958 yılında kurulan Çelebi, havacılık sektöründe faaliyetlerine başlamıştır. Ramp, yolcu, kargo ve antrepo yönetimi, köprü operasyonları, genel havacılık, lounge işletmeciliği ve premium servisler olmak üzere tüm yer hizmetleri opsiyonlarını müşterilerine sunan Çelebi, günümüzde istihdam sağladığı 10.000’in üzerinden çalışanı ve hizmet verdiği 40’tan fazla istasyonuyla Türk Sivil Havacılık sektörünün en önemli oyuncuları arasında yer almaktadır.

Sektöründe tecrübeli yönetim ve operasyon ekiplerimiz, lokal uzmanlarımızın desteğiyle birlikte global kalite standartlarımızı Tanzanya operasyonlarımızda da uygulamak için hazırdırlar. Operasyonlarımız için gerekli tüm saha ekip ve ekipmanlarımız, değerli müşterilerimizin ihtiyaçlarını karşılamak üzere hizmete hazır vaziyette bulunmaktadırlar.

Şirket olarak pandeminin olumsuz etkilerini en kısa zamanda atlatacağımıza olan inancımız yüksek olup, gelişmekte olan pazarlar için hazırlanmış olan büyüme planlarımıza odaklamış durumdayız. Darüsselam Havalimanı’nda başlamış olduğumuz hizmetlerimizin, en kısa zamanda Afrika pazarındaki diğer hedef istasyonlarına da genişleyeceğine olan inancımız tamdır.”

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu