Genel HavacılıkHavacılık Endüstrisi

Embraer boşa çıkan bölgesel uçakları iş jeti yapıyor

Brezilyalı uçak imalatçısı Embraer, havayollarının ekonomik daralma nedeniyle filolarından çıkarmaya başladığı ERJ 145 bölgesel jetlerini kalabalık seyahat eden şirketler ve iş insanları için kabininde değişiklik sunuyor.

Artırılan konfor ile 50 koltuklu ERJ 145 uçağı artık koridorun her iki tarafında bir koltuk konfigürasyonu ile 16 ila 28 premium koltuk arasında yapılandırılabilecek. Halen Embraer tarafından geliştirilmekte olan ek bir tip sertifikası (STC) ile mümkün olacak dönüşümle tüm ERJ 145’ler yarı özel bir uçağa dönüştürülebilecek.

SALGIN İLE BİRLİKTE TALEP ARTIYOR

Embraer’in sürekli olarak yenilikçi çözümler sunmak ve yeni pazar gereksinimlerini desteklemek için müşteri ihtiyaçlarını değerlendirdiğini, bu nedenle yeni yarı özel dönüşümü geliştirdiklerini söyleyen Embraer Müşteri Desteği ve Satış Sonrası Servis Başkanı Marsha Woelber, “Bu fırsatı, iki yılda iki katına çıkan yarı özel iç mekâna sahip uçak sayısının 2019’da 21’den 2021’de 40’ın üzerine çıkması ile belirledik. Pandemi ile bu sayının daha da artacağına inanıyoruz.” dedi.

BAŞÜSTÜ BAGAJ BÖLMELERİ KALDIRILDI

50 koltuklu ERJ 145 uçağı artık koridorun her iki tarafında bir koltuk konfigürasyonu ile 16 ila 28 premium koltuk arasında yapılandırılabiliyor, bu da sosyal mesafeyi ve konforu artırıyor. Diğer özellikler arasında, düz bir zemin ve yolcuların kişisel alanını genişleten baş üstü bagaj bölmelerinin kaldırılması yer alıyor. Tam dönüştürme işlemi Embraer’in sahip olduğu servis merkezlerinde gerçekleştirilebilecek.

TUSAŞ ile Embraer bölgesel uçak için ön anlaşma yaptı

Embraer, genellikle birinci sınıf seyahat eden ve daha uygun uçuş seçeneklerine ihtiyaç duyan yolcuları hedefliyor. ERJ 145 yarı özel jet, bu müşterilerin ana kalabalık havalimanlarından kaçınmalarına ve zamandan tasarruf etmelerine olanak tanıyarak, özel bir terminalden binecek ve inecek yolculara birinci sınıf bir deneyim sağlayacak.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu