Fuar

İDEF 2021 kapılarını açtı

Türk Silahlı Kuvvetleri Güçlendirme Vakfı’nın (TSKGV) ev sahipliğinde TÜYAP tarafından organize edilen Uluslararası Savunma Fuarı İDEF 2021 kapılarını bugün açıyor. Açılışı saat 14.00’te Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılacak fuar, 20 Ağustos’a kadar ziyarete açık olacak.

Salgın nedeniyle mayıs ayından ağustosa ertelenen İDEF 2021’e 53 ülkeden 536’sı yerli, 700’ü yabancı olmak üzere toplam 1236 firma katılıyor. Savunma, havacılık ve uzay konusunda fuara katılan şirketler, toplam 38 bin metrekarelik alanda ürün ve hizmetlerini sergileyecek. 

İDEF 2021’e ayrıca 79 ülkeden 154 heyetin, bu heyetlere dahil de yaklaşık 500 heyet üyesinin katılımı bekleniyor. Organizasyon sırasında çok sayıda anlaşma da imzalanacak.

ÖZEL TEDBİR ALINDI

Bu yıl ki fuarda salgın nedeniyle güvenliğin en ön planda olduğu IDEF’te devlet erkanının, heyetlerin, görevlilerin, katılımcıların ve ziyaretçilerin sağlığını riske atmamak için bir dizi tedbir alındı. Fuarda, maske, mesafe ve temizlik kuralları başta olmak üzere tüm tedbirlere tavizsiz uyulması sağlanacak.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu