Hava Kuvvetleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan: “KAAN bizim için ilk adım, F-35 için müspet netice almayı umuyoruz”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kazakistan ziyareti dönüşü KAAN ve F-35 konusuyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

F-35 konusunda taleplerimiz ortada. Arkadaşlarımız Amerikalı muhataplarıyla temaslarını sürdürüyor. Müspet bir netice almayı umuyoruz.

KAAN projemiz ise her geçen gün ilerliyor. Süreç tamamlandığında bu alanda artık yeni bir hikaye başlayacak. KAAN bizim için bir ilk adımdır. Daha iyilerini, daha güçlülerini de yaparız, yapacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın.

Sadece KAAN değil, birçok savunma ürünümüz ürünümüz dünyanın ilgisini çekme başarısını gösteriyor. İstanbul’da düzenlenen SAHA 2026’da savunma sanayi alanındaki gücümüz ve etkinliğimiz ortaya konuldu. 150 binden fazla ziyaretçi orada ülkemizin bu alanda geldiği seviyeyi ve somut sonuçları gördü.

200’den fazla yeni ürün tanıtıldı ve bu arada 8 milyar dolarlık iş hacmine ulaşıldı. Rakamlar hem ulaştığımız seviyeyi ortaya koyuyor hem de hedeflerimiz konusunda bizleri daha çok gayretlendiriyor”

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu