Uzay

‘Uzay Çağında Bir Vadi Etkinliği’ 13- 14 Nisan’da

Uzay Sektörünün Girişimcilik Buluşması olan Uzay Çağında Bir Vadi Etkinliği, 13- 14 Nisan tarihleri arasında Bilişim Vadisi’nde gerçekleştirilecek.

Türkiye’nin dört bir yanından üniversitelerin, teknoloji geliştirme bölgelerinin ve uzay sektörüne hizmet yada ürün sunan firmalarının katılacağı etkinlik toplamda 2 gün ve 4 farklı panelden oluşacak. Etkinlik panellerinde bir araya gelen sektör firmaları sonrasında sahneyi uzay sektörüne yönelik bir fikri ya da girişimi bulunan üniversite öğrencilerine, akademisyenlere ve girişimcilere bırakacak.

Bu yıl ilk kez düzenlenen etkinlik, Plan-S Uydu ve Uzay Teknolojileri A.Ş ve Bilişim Vadisi’nin sponsorluğunda gerçekleştirilecek.

Etkinlikte panellerin yanı sıra katılımcıların bir diğer katılımcıyla doğrudan etkileşime geçebilmesi için fuaye alanında katılımcı standları bulunacak. Etkinlikte fikrini ya da girişimini diğer bir katılımcı ile özel olarak paylaşmak isteyen katılımcılar Bilişim Vadisi’nde bulunan toplantı odalarında birbirleri ile görüşme imkanı yakalayacak.

Etkinlik Uzay Çağında Yolculuk Bilim İletişim Platformu tarafından organize edilecek olup detaylı bilgi için etkinlik web sitesine (vadi.uzaycaginda.com) bakabilir, website üzerinden etkinliğe kayıt olabilir ve platform ile ([email protected]) mail adresinden iletişime geçilebilir.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu