Haberler

THY rekora hazırlanıyor… Bayramda ek seferler planlandı

Türk Hava Yolları, yaklaşan Kurban Bayramı nedeniyle yurtdışında 344, yurt içinde 53 şehir olmak üzere 28 Haziran- 2 Temmuz tarihleri arasındaki Kurban Bayramı’nı da kapsayan 23 Haziran- 2 Temmuz tarihleri aralığında 204 ek sefer düzenleyecek.

Uçuşlarını misafirlerinin beklentilerini karşılayacak bir planlamayla icra eden bayrak taşıyıcı, dokuz günlük bayram sürecinde oluşabilecek ulaşım yoğunluğuna, ana merkezi İstanbul Havalimanı’ndan düzenleyeceği ek seferler ile çözüm sağlayacak.

İstanbul Havalimanı’ndan 198 ek sefer

Türk Hava Yolları’nın hareket merkezi İstanbul Havalimanı’ndan ek sefer düzenleyeceği toplam sefer sayısı 198 olacak. Bayrak taşıyıcının başarılı markası AnadoluJet de İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan toplam 6 ek uçuş gerçekleştirecek.

Yurt içinde en çok tercih edilen şehirler Adana ve Trabzon oldu

Dokuz gün sürecek bayram tatilini ailelerinin yanında, sıcak denizlerde ya da yurt dışında geçirmek isteyen misafirlerin seyahat tercihleri de netlik kazandı. Yurt içinde en çok tercih edilen noktalar Adana, Trabzon, Antalya ve Dalaman olurken; Yurt dışında ise Kıbrıs oldu.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu