Haberler

THY ile ERKA Grup’tan iş birliği; Turkish Airlines Holidays tanıtıldı

Türk Hava Yolları (THY) ile ERKA Grup, turizm ve seyahat sektöründe iş birliğine gitti. Bu iş birliği ile oluşturulan Turkish Airlines Holidays’in sektöre yeni bir soluk getirmesi bekleniyor.

‘Yepyeni ve kişiselleştirilmiş bir tatil deneyimi’ mottosuyla hayata geçen Turkish Airlines Holidays, Türk Hava Yolları’nın üstün hizmet kalitesi ve kişiselleştirilebilen tatil paketleri eşliğinde seyahatlerin tek noktadan zahmetsizce planlanabilmesine imkan tanıyan dijital platformu ile turizm sektörüne dinamik ve vizyoner bir alternatif kazandıracak.

Türk Hava Yolları’nın uçtuğu 300’den fazla destinasyon ve dünyanın dört bir yanından anlaşmalı 550 bin’den fazla tesisin ziyaretçilerin seçimine sunulduğu platformla seyahat planlama süreci çok daha eğlenceli ve pratik şekilde gerçekleştirilebiliyor.

Tüm konaklama ve uçak bileti alternatiflerini sunan Turkish Airlines Holidays ziyaretçilerin tatil paketlerini istedikleri hizmetleri dahil ederek planlayabilmelerine imkan tanıyor. Tatil planlarınızda bir değişiklik olması durumunda Turkish Airlines Holidays,  tüm paket tatiller için 30 güne kadar koşulsuz iptal ve tüm ücretin iade garantisini sağlıyor.

Türk Hava Yolları Pazarlama ve Satış Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Olmuştur tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada,  “Tatil paketi kavramıyla misafirlerimizin seyahat planlama süreci mümkün olduğunca kolaylaşacak. Zira Türk Hava Yolları’nın uçtuğu 300’den fazla destinasyonu ve dünyanın dört bir yanında anlaşmalı olduğumuz 550 binden fazla tesisi, misafirlerimizin ihtiyaç ve beklentilerine göre harmanladık. Tatil paketlerini en uygun koşullarda, optimum fiyatlarla sunmanın yollarını aradık. Bugün lansmanını yaptığımız Turkish Airlines Holidays markamız Türkiye çıkış ve iç hatta hizmet vermeye başladı. Ülketurizminingelişiminekatkıdabulunmakamacıylamarkamızıkısasüredeyurtdışıpazarda da hizmet sunmak  ve global çapta önemli bir tatil paketi oyuncusu haline getirmeyi hedefliyoruz” dedi.

Bu önemli iş birliğini değerlendiren ERKA Grubu CEO’su Serhat Kahraman ise “Şirketimizin kurulduğu 2017 senesinden itibaren turizm ve teknoloji alanlarında küresel bir değer olma hedefimize her geçen yıl artarak devam eden yatırım ve işbirlikleriyle hızla yaklaşıyoruz. İş ortaklarımıza ve müşterilerimize inovasyon kabiliyetimiz, teknoloji altyapımız ve operasyonel mükemmellik kültürümüz ile uzun vadeli değer yaratacağımız bir diğer iş ortaklığımız Turkish Airlines Holidays’i hayata geçirmekten gururluyuz. Herkesin dünyayı deneyimleyebilmesi için en yeni ve teknolojik çözümleri sunma vizyonumuzla Türk Hava Yolları ile önemli bir iş ortaklığı gerçekleştirdik ve bu birliktelikle Turkish Airlines Holidays markası doğdu. Turkish Airlines Holidays ile Türkiye’ye yurt dışından daha fazla turist getirmenin yanı sıra yurt dışı ülkeler arasında tatil paketleri sunarak ülke turizminin gelişimine katkıda bulunmayı hedefliyoruz. Türkiye’de lansmanını müteakip, yurt dışı pazarlara açılım ve global büyüme ile yurt dışından gelen turist çeşitliliğini artıracağımıza ve ülkemizde turizm sezonunu uzatacağımıza inanıyoruz.” yorumunda bulundu.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu