Vefat

Kaptan Pilot Korgün Öztopçu vefat etti

Türk Hava Kuvvetleri’nde ve Türk Hava Yolları’nda uzun yıllar görev yapan Emekli Kaptan Pilot Korgün Öztopçu, vefat etti. Geçtiğimiz hafta beyin kanaması ile hastaneye kaldırılan Öztopçu, yoğun bakımda tedavi altındaydı.

Öztopçu’nun cenazesi yarın (11 Kasım 2020) saat 13.00’te Yeni Ayazağa Mezarlığı’na defnedilecek. Havacılık sektöründe çok sevilen Korgün Öztopçu, son yıllarda Ayjet Uçuş Okulu’nda öğretmenlik yapıyordu.

İlgili Makaleler

2 Yorum

  1. Allah rahmet eylesin, mekani cennet olsun Korgun Agabeyimin. THY’nin en sevilen, kaliteli, basarili vede saygili kaptanlarindandi. Cok genc yasta ayriliyor aramizdan. Allah geride kalanlara sabir versin.

  2. KORGÜN ÖZTOPÇU (em.binbaşı/kaptan pilot/pilotaj hocası); Hayatında kimseyi incitmeyen, sevecen, güler yüzlü, vefakar, cefakar, özverili, yardımsever, müstesna karakterli adam gibi adam seni çok özleyeceğiz. Salgın hastalık günlerinde aramızdan sessizce ayrılmayı hiç hak etmedin.
    ATATÜRK’ ümüz seni çok sevdiği ve takdir ettiği için kendi ölüm yıldönümünde aldı bizden. Gittiğin yeri de nurlandıracağından eminim. Senin için söylenecek methiyeler bu sayfalara sığmaz. Dualarımızın seninle .Hoşça kal, Işıklar içinde rahat uyu kardeşim.Tevfik Uzundemir

    ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu