HaberlerKariyer

Southwind’in deneyimli Kaptan Pilotu Mustafa Naci Turhan emekli oldu

Kaptan Pilot Mustafa Naci Turhan 15 yılı Silahlı Kuvvetlerde, 25 yılı Türk Sivil Havacılığında çeşitli hava yolu şirketlerinde olmak üzere vermiş olduğu hizmetlerinden sonra  Southwind Hava Yollarında uçuş hayatını noktaladı.

Şirkette düzenlenen tören ile Mustafa Naci Turhan’a emeklilik şiltini Southwind Hava Yolları Genel Müdürü Şükrü Can verdi.

Törende Şükrü Can şunları söyledi:

“Bugün burada, Türk Sivil Havacılık sektörüne uzun yıllar boyunca hizmet etmiş ve şirketimizin ilk uçuşunu gerçekleştirmiş olan değerli kaptanımız Mustafa Naci Turhan’ın emekliliğini kutlamak için bir araya geldik. Turhan Kaptan, uzun yıllar süren kusursuz liderliği, özverisi ve profesyonelliği ile şirketimize büyük değer katmış bir isimdir.

Emekliliğiyle birlikte, Turhan Kaptan’ın bıraktığı boşluğu doldurmak zor olacak, ancak bize bıraktığı mirası ile ilham almaya devam edeceğiz. Turhan Kaptan, sadece bir kaptan değil, aynı zamanda bir arkadaş ve mentor olarak her zaman yanımızdaydı.

“Tüm Southwind ekibine teşekkür ediyorum”

Turhan Kaptan’a şahsım ve tüm Southwind ekibi adına teşekkür ediyor, emeklilik günlerinde sağlık, mutluluk ve huzur dolu bir yaşam diliyorum. Sizi özleyeceğiz, ancak birlikte geçirdiğimiz güzel anıları unutmayacağız.”

Kaptan Pilot Mustafa Naci Turhan ise şunları söyledi:

“Bu noktada, Southwind ailesine ve tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür etmek istiyorum. Yolculuğumuz boyunca paylaştığımız anılar, dostluklar ve başarılar, benim için sonsuz bir değer taşıyor.

Geçmişte yaşadığımız güzel anıları hatırlayarak, gelecekteki maceralar için heyecan duyuyorum. Bu noktada, yeni kaptanlara ve Southwind ailesinin parçası olan herkese başarılar diliyorum.”

Kara Havacılık’ta gökyüzü ile tanıştı

1958, Antalya, doğumlu Turhan Kaptan, Türk Kara Kuvvetleri havacılığından emekli olduktan sonra Sivil Havacılık hayatına 1998 yılında OnurAir de başladı.  Daha sonra Atlas Jet, İz Air, THY, Onur Air de görev yaparak Southwind Hava Yollarında 40 yıllık uçuş hayatını noktaladı.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu