Haberler

Qatar, sadakat programında bire bir mil kazandırıyor

Qatar Airways bugün, Mart 2022’nin sonlarından itibaren dünya çapındaki tüm üyeler için ödül para birimi olarak Avios’u kabul edeceğini açıkladı.

Tüm Privilege Club üyeleri, mevcut Qmiles bakiyelerinin bire bir oran bazında otomatik olarak Avios’a değişmesiyle üye programının yeni ödül para birimi Avios’a sorunsuz geçiş yaşayacak.

Privilege Club üyelerine, Avios’taki değişiklikle birlikte ödülleri biriktirmek ve yönetmek ve harcamalarda heyecan verici yeni yeniliklerden yararlanmak için daha da büyük fırsatlar sağlanacak. Buna ek olarak, üyeler kazanılmış ödül bakiyelerini koruyacak ve şu anda sahip oldukları geri ödeme fırsatlarından yararlanmaya devam edebilecek. Daha fazla ayrıntı www.qatarairways.com/Avios ve daha fazlası gelecek ay Qatar Airways Privilege Club tarafından duyurulacak.

Qatar Airways Group İcra Kurulu Başkanı Sayın Akbar Al Baker şunları söyledi: “Qmiles’ten Avios’a geçiş, Privilege Club için çığır açan yeni bir dönemi işaret ediyor ve devamlı üyelerimizin sektördeki en ilgi çekici üye ağına ve en büyük ortak portföyüne katılmalarını sağlıyor.

“Dünyanın En İyi Havayolu şirketi olan Qatar Airways, üyelerimiz için benzersiz dünya standartlarında deneyimler yaratmak için heyecan verici dijital yeniliklerin benimsenmesiyle sadakati yeniden tanımlamaya devam ediyor. Değerli üyelerimizi hem sahada hem de saha dışında ödüllendirmenin daha da fazla yolunu araştırırken, önümüzdeki haftalarda bu heyecan verici değişimin daha fazla ayrıntısını paylaşmak için sabırsızlanıyoruz.”

IAG Loyalty, Avios para biriminin sahibi ve yönetimidir. IAG Loyalty CEO’su Bay Adam Daniels şunları söyledi: “Qatar Airways, Avios’un gücünü inandı. Avios’ı benimseyerek müşterilerine daha geniş bir fayda yelpazesi sunabilecek ve iş geliştirme hedeflerini destekleyebileceklerdir. Üye sayımızdaki liderliğimizi genişletirken, Avios’un küresel erişimini artırırken ve ortaklık stratejimizi daha da inşa ederken IAG Sadakati için heyecan verici bir adım.”

Avios, British Airways Executive Club, AerClub, Iberia Plus ve Vueling Club tarafından kullanılan küresel sadakat para birimidir ve yakında yeni Qatar Airways Privilege Club para birimi olacak. Mevcut programları sayesinde Avios, havacılık, seyahat, eğlence, alışveriş ve finansal hizmetler de dahil olmak üzere geniş bir tüketici sektörü karışımında toplanabilecek. IAG Loyalty şu anda American Express, Nectar, Avis Budget Group ve Marriott gibi 200’den fazla önde gelen global marka ile iş birliği yapmakta. Daha fazla bilgi iagloyalty.com.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu