Haberler

Pegasus, 8 Mart’ta deprem bölgesinde kadınlara özel destek

Pegasus Havayolları, deprem nedeniyle özel bir 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle paylaşımında bulundu. Genel Müdür Güliz Öztürk, afet bölgesindeki kadınların hayata tutunması için ‘Mor Yerleşke’ Projesi’ne destek veriyor. Öztürk, yaraları sarmak için Pegasus Havayolları’nın bölgede olduğunu açıkladı.

Güliz Öztürk, tüm iş dünyasının projeye destek için çağrıda bulundu:

“Pegasus Hava Yolları olarak, depremden etkilenenlerin hayatlarını iyileştirmek için destek olmaya devam ediyor, uzun soluklu projelerde yer almaya gayret gösteriyoruz. Özellikle afet bölgesindeki kadınların hayata tutunmalarını sağlamaya çok önem veriyoruz.

Yaraları birlikte saracağız

Bu dayanışma seferberliği içinde, Türkiye Kadın Dernekleri Federasyonu’nun Mor Yerleşke Projesi’nde yaraları sarmak için hava yolu ulaşım desteği veriyoruz. Pek çok şirketin gücünü ve desteğini bu projeye aktarabileceğini düşünüyor, iş dünyasını projeyi desteklemeye davet ediyoruz.

Mor Yerleşke Projesi deprem bölgesindeki kadınlar, çocuklar, yaşı nedeniyle bakıma ihtiyaç duyanlar ve engelli bireylerin koşullarını iyileştirmeyi; en temel ihtiyaçlarını sağlayarak onlar için psikososyal açıdan güvenli alanlar yaratmayı hedefliyor.

Birbirimizden kuvvet bularak yaralarımızı birlikte saracağız. Bu zorlu günleri, hep birlikte, dayanışmayla atlatacağız”

Çalışmaları Güliz Öztürk anlattı

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu