Haberler

Milli Savunma ve Ulaştırma’ya yeni bakan yardımcıları

Bugün yayınlanan Resmi Gazete ile kabinedeki tüm bakan yardımcıları ataması Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzası ile gerçekleştirildi.

Milli Savunma Bakanlığı için atanan Bakan Yardımcıları  ve Alpaslan Kavaklıoğlu, Bilal Durdalı, Celal Sami Tüfekçi ve Şuay Alpay oldu.

Alpaslan Kavaklıoğlu ve Şuay Alpay, daha önceden bakan yardımcılığı görevini üstlenirken yeni atamalar Bilal Durdalı ve Celal Sami Tüfekçi olarak gerçekleşti.

Bilal Durdalı Milli Savunma Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü görevindeydi. Celal Sami Tüfekci ise Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayi Başkanlığı (SSB) Başkan Yardımcısı olarak görev yapıyordu.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı için atanan bakan yardımcıları Durmuş Ünüvar, Enver İskurt, Osman Poyraz ve Ömer Fatih Sayan oldu. 

Bu ekipten Ömer Fatih Sayan ve Enver İskurt daha önceden bakan yardımcısı olarak görev yapıyordu. Yardımcılıklara atanan Durmuş Ünüvar, Kıyı Emniyeti Genel Müdürüydü. Harita Mühendisi olan Osman Poyraz ise daha önceden 24’üncü dönem milletvekilliği yaptı.

ATAMALAR İÇİN TIKLAYIN

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu