HaberlerHavayolları

Pegasus yıl sonuna kadar 3 yeni hat açıyor

Pegasus Havayolları, yıl sonuna kadar üç yeni uçuş hattını özel bir promosyon ile açıyor. Pegasus, İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan Gürcistan’da Kutaisi’ye 29,99 dolar, Almanya’da Dortmund’a 49,99 dolar, İngiltere’de Birmingham’a da 39,99 pounddan başlayan fiyatlarla uçuyor.

Türkiye’nin komşusu Gürcistan’a son dönemlerde artan uçuş sayısı dikkat çekiyor. Pegasus, Batum ve Tiflis’ten sonra ülkedeki üçüncü uçuş noktası olan doğa harikası Kutaisi kenti olacak.

İlk sefer 18 Aralık’ta yapılacak. Haftada 3 gün karşılıklı planlanan seferlerde Kutaisi için bilet fiyatları 29,99 dolardan başlıyor.

Almanya’da yeni uçuş noktası Dortmund

Pegasus, Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan Almanya’da Dortmund hattını 19 Aralık’ta açıyor. Haftalık olarak karşılıklı 3 sefer planlandı.

Bilet fiyatları 49,9 dolardan başlıyor.

Birmingham seferleri 39,99 pound’tan başlıyor

Pegasus Havayolları’nın yeni uçuş noktası, İngiltere’de Birmingham oluyor. Pegasus, 21 Aralık’tan itibaren haftada 3 gün karşılıklı sefer gerçekleştirecek. Bilet fiyatları tek yön 39,99 pounddan başlayacak.

2024 için yeni hatlar planlanıyor

10 Kasım’da Pegasus’un Samsun’a ‘Cumhuriyet’ uçak ile gerçekleştirdiği seferde Genel Müdür Güliz Öztürk, önümüzdeki yıl için yeni hatları açıklamıştı.

Pegasus’un açacağı hatlar Portekiz’de Lizbon’a, Bulgaristan’da Sofya’ya ve Moldova’da da Kişinev hatlarını açacak.

Bu konuda Pegasus hem Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü hem de seferlerin yapacağı ülkelerle görüşmelerini sürdürüyor. İzinlerin verilmesinin ardından Pegasus tarihleri açıklayacak.

kutsikuta

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu