Havalimanları

İstanbul Havalimanı bağlantı yolunu kim tuzlayacak?

İstanbul Havalimanı için en önemli bağlantı yolcu Hasdal. Bu sabah başlayan yağışla birlikte bağlantı yolunda trafik durdu. Yolda kar yağışı ve buzlanma nedeniyle araçlar kaydı, kazalar meydana geldi.

Gazeteci Abbas Güçlü, yaşanan durumu paylaşarak bu yol için İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin “Sorumluluk Karayolları’na ait” olduğunu belirterek, Karayolları Genel Müdürlüğü’nün de bunu seyrettiğine dikkat çekti.

İSTANBUL HAVALİMANI’NDAN AÇIKLAMA

İstanbul Havalimanı işletmecisi İGA, yolcuları bilgilendirmek üzere sosyal medya üzerinden bilgilendirme paylaştı. Rötar veya sefer iptali nedeniyle yolculardan havalimanına gelmeden bilgi almaları istendi.

 

İlgili Makaleler

2 Yorum

  1. Tabir-i caizse dağın başına “dünyanın en büyük havalimanı” safsatasıyla yıllık kirasını dahi alamadığın tesisi Y.İ.D. ile yaptırması kolay!… Oraya, o tesisin yapılacağını bile bile oraya yapılacak metro sisteminin yapılmasını tee neden sonra başlat! Az kar yağdığında da iş başında durup oraya ulaşımın şu anda neredeyse tek anayolu olan bu yolu da “kim tuzlayacak acaba?” diye seyret!… Bunlar tam üst akılın yapacağı işler ya!!! Sonra hala “Almanya bizi kıskanmaya devam etsin!” Pöh!

    1. Bu işlerden çok anliyorsunuz herhal!
      Dağ basiymis 🙂
      Bu seneyi saymazsak gayette tutturdu rakamlarini. Bu sene normal bir sene de değil zaten

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu